Kunst og håndverk 10. trinn

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Avsluttende prosjekt-oppgave på 10. trinn
Advertisements

Bildet:
FOLKEHELSE OG YRKET MITT Bok: Om helse Kap: 2 side 48-71
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Grav i all hast Siri Gedde-Dahl.
Arbeidskrav 4 I min skisseprosess har jeg lånt dette bilde fra internett
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
TIPS OG RÅD TIL MUNTLIGE FRAMFØRINGER
ARBEIDSLIVSFAG KARUSS SKOLE
Nytt liv med Ny GIV? Tanker, erfaringer og et og annet tips
Forside/oversikt Her kan du sette inn et bilde som illustrerer
Praktisk eksamen Vg2 - yrkesfag
Manual for skoleavis i 6. klasse
Kompetansemål Mål for opplæringen er at elevene skal kunne - bruke ulike materialer og redskaper i arbeid med bilder ut fra egne interesser - samtale.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Lærerne og prosjektet Tilpasset norskopplæring med felles læreplan i norsk Spørreundersøkelse til lærere ved noen utvalgte skoler i Oslo høsten 2005.
RLE – UKE 45/46 MÅL trekke en rød tråd gjennom det vi har lært så langt i høst reflektere over likheter og ulikheter innenfor religioner/livssyn.
12 Reflekterende lesing.
Vurdering – hva og hvorfor?
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
Prosjektbeskrivelse av Lærende nettverk
Ekstern skolevurdering. Kjennetegn på en god rapport Glansbildet – tydelig, gjenspeiler valgt tema, observerbart/målbart Dokumentasjon – prosessen, viser.
I denne oppgaven skal du definere de ulike begrepene du har lært om i kapittelet, for eksempel kultur (mat, klær, tekster, musikk osv), likeverd, integrering,
Studiespesialisering med formgivingsfag
«Lese og løse oppgaver»
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn.
UNIVERSET.
Helhet og sammenheng - UiU skoleeierkonferanse
Kunst og håndverk Maleri.
Sørum kommune Prosjekt økt lærertetthet over 4 år
Oppgaven: Lage 3D modell av temasted.
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn.
Lesing og lesestrategier
Utviklet av pedagoger i
Å jobbe med en eksamensoppgave. Før lesing Forside-bildet Tekst-info Oppgaver – hvor mange, hva slags? Bilder og tekste(er) – sjanger? Eksamensinfo –
MATEMATIKK Åmot ungdomsskole Erfaringer -Vurdering -Karakterer -Ulike mål -Hva kan hjemmet bidra med? -Oppgave fra prøve i matematikk 8. trinn.
Vårens vakreste eventyr? Eksamen våren Hvor mange eksamener? VG3 TAN= 1 eksamen VG2 BUA/HES= 1 tverrfaglig eksamen + kan trekkes ut til en eksamen.
Hvordan bør oppgaven bygges opp? Avsluttende arbeid Spama.
Prosjekt til fordypning Navn Navn på fordypning. Innhold  Her presenterer du hva du skal snakke om:  Eksempel: I denne presentasjonen skal jeg snakke.
Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret PRODUKT DESIGN.
GET PAID TO THINK UP STUFF LIKE THIS Reklamekampanje for ArtCenter College of Design, Pasadena (Canada) VISUELL KOMMUNIKASJON.
VURDERING Forskrift til Opplæringsloven, § 3
Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret Oppgaven: Lage et Graffiti arbeid (en piece) Lag et Graffiti (A3) arbeid (piece) av et motiv i tekstform.
Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret PRODUKT DESIGN.
Studieteknikk Bison.
Hva synes dere er det viktigste innholdet i fagene?
GEGENVURDERINGEGENVURDERINGEGEN
Dialogverktøy Et praktisk verktøy som egnes seg både til å utforske problemstillinger og finne konkrete løsninger.
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
Norsk skole.
Forskrift til Opplæringsloven, § 3
En standard oppgave Oppdraget Produktet
Multiplikasjon – Om flipped classroom-opplegget – Kompetansemål og læringsmål Denne PowerPointen vil gi deg en oversikt over dette flipped classroom- opplegget.
LES SMARTERE Oversikt Lesemål Les aktivt Oppsummer Repeter
Digital kunst, kultur og kommunikasjon Arbeidskrav 2b, Hioa høst 2016 WORKSHOP: FOTOGRAFI I SOSIALE MEDIER Elisabeth og Anne Gro.
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
Fag / tema Digital kompetanse som støtte og verktøy i ulike fag på ulike trinn Trinn 3.trinn og oppover Elever skal få trening i å se mulighetene ved å.
Fag / tema VÆRET Naturfag Trinn 3. trinn
Vurdering og undervisning
6. November 2015 VURDERING FOR LÆRING. Høyskolen i Østfold.
Lambertseter Klageadgang på eksamen og standpunkt – frister våren 2018 Basert på forskrift til opplæringsloven kap 5 Spørsmål kan rettes til: Studieleder.
Konferansestyrerens navn
Forside/oversikt Fag / tema Kunst og Håndverk Trinn Ungdomstrinnet
Oppsummering – FINF1001 Departementer Direktorater / tilsyn Kommuner
Morten H. Abrahamsen BI Stavanger
Morten H. Abrahamsen BI Stavanger,
- hensikt, sjanger og sammenheng i tekst
Aktivitetsappen Utvidelser :45 1.
Utskrift av presentasjonen:

Kunst og håndverk 10. trinn Loggskriving

Hva er en logg? Logg er et verktøy for deg og læreren. Du skriver ned dine tanker og ideer til hvordan du kan løse oppgaven. Som en slags disposisjon/ ideark til for eksempel en norsk stil…

Hvorfor skrive logg? Du dokumenter det du har gjort, erfart, lært eller kunne ha gjort annerledes. Loggen blir en slags dagbok på arbeidet ditt, kan være en huskeliste for hvor langt du er kommet i arbeidet ditt. Loggen er en del av vurderingsgrunnlaget.

Loggens form. Det som står i oppgaven Forside: navn og klasse, tema og en illustrasjon. Skrift : overskrift 14, tekst 12 Innhold Logg fra gang til gang, med skisser, bilder o.a. Vurdering av egen innsats Vurdering av kvalitet på ferdig produkt ? Er du i tvil, sjekk oppgaveteksten nøye!

Høy måloppnåelse logg karakter 6 til 5 Loggen fremstår som meget oversiktlig. Med det mener vi: Ryddig layout, helhetlig inntrykk med skisser /bilder og tekst med høy kvalitet. Det er sammenheng mellom tekst og bilder. Annen relevant informasjon er tatt med i tilknytning til arbeidet. Antall sider er ikke det vesentlige, men at du har med dine tanker, ønsker, ideer, erfaringer og beskrivelse av arbeidet du har utført.

Middels måloppnåelse. Karakter 4-3 Loggen fremstår som oversiktlig og ryddig. Med det mener vi: Fin og ryddig layout, med færre skisser/bilder og tekst med god kvalitet. Det er sammenheng mellom tekst og bilder, Beskrivelsene av arbeidet ditt er gode, tanker ,ideer er beskrevet i noen grad.

Under middels måloppnåelse. Karakter 2-1 Logg er ikke levert, eller svært mangelfull. Beskrivelser av arbeidet er mangelfullt. DENNE KARAKTEREN ØNSKER DU VEL IKKE I FAGET MED TANKE PÅ POENGSUMMEN TIL OPPTAK TIL VIDEREGÅENDE SKOLE.

Vektlegging av logg/ferdig produkt Hva vektlegger vi lærere? Innlevert ferdig produkt med logg til avtalt tid. Det praktiske arbeidet vi ser i timene ,sammen med innlevert ferdig produkt vektlegges mest i faget. Den skriftlige biten er et verktøy for oss lærere til å kunne vurdere din prosess og produkt. Lykke til 