Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fra tegning til fortelling
Advertisements

”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Månedsbrev fra Blåklokka
April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,
Månedsbrev fra Blåklokka
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Synger du sammen med meg
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
MARKUS KG ► Markus KG har vært vennen min siden barnehagen. ► Vi lekte mye sammen hver dag. ► Etter barnehagen pleide jeg og være med han hjem og leke.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Månedsbrev Småtroll Januar.
Månedsbrev Småtroll Desember.
April på Pytten Tiden som gikk:
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Januarbrev Då var Januar over.
MARS I Mars starter vi opp med forberedelser til påske. Vi skal ha forming hver mandag og skal da lage påskepynt. Vi skal også snakke litt om hvorfor.
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Månedsplan for mars UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Kapittel 1 oppgave a) Sett inn substantivene i riktig form
SIN BOK Barnehageåret
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Periodeplan for Januar 2019
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Månedsbrev Småtroll November.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Månedsbrev Småtroll Februar.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april

Tema Denne måneden har vi hatt to tema her hos oss. Den lille larven Aldrimett og påske/påskekyllinger Vi har lest boka om larven Aldrimett som bokstavelig talt spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka, inntil den en dag er blitt helt mett og blir en sommerfugl Vi har sunget om Kyllingen i egget og laget påskekyllinger.

Forming Her er noe av det vi har har laget på avdelingen denne måneden. Barna har begynt å lage sommerfugler og larver fra historien om Aldrimett Siden det var påske denne måneden har vi også laget unike påskekyllinger av glass, silkepapir og fjær. Barna syntes det var veldig gøy å krølle og stappe papiret oppi glasset

Turer Turer til Sykehjemmet har vært en stor hit denne måneden. Barna synes det er kjempegøy å se på hønene og hanen i hønsehuset, og det er alltid like spennende å se om de kommer ut. De har også et stort spill som står utforbi som barna liker å leke med. Veldig kjekt for oss å få lov til å komme dit og hyggelig for beboerene med litt liv utforbi

Påskesamling Alle de småbarns avdelingene på Humle og Biebygget hadde felles påskesamling sammen. Der fikk barna høre om blant annet hvordan Jesus vasket beina til vennene sine, vi sang «En liten kylling i egget lå» og fikk besøk av den store kyllingen (Randi fra Biene) som hoppet og flakset omkring

Måneden som kommer Vi fortsetter med temaet om Lille Larven Aldrimett Vi skal fokusere på nøkkelord fra historien. Synge sanger om tall og mat Lage larver og sommerfugler Og avslutte med en «smaksfest» med mat fra eventyret Vi kommer også til å fokusere på vårtegn når vi er ute på tur