Slik kjører du sikkert på vinteren. Fyll opp tanken før det er for sent  Full tank er alfa og omega. Fyll ved den siste stasjonen før du kjører opp på.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Statens pensjonskasse gir deg trygghet i alle livets faser
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Reparasjon.
Veiledning for firmakunder
Vedlikehold og reparasjon
Værskip.
Forurensing Forurensning er utslipp av skadestoffer i naturen.
Etter Eva C. Jørgensens presentasjon 2008
Substantiv.
MEGAPULSE Batteri kondisjonerer
Sett inn riktig tid/form av verbet
Forurensing Forurensning er utslipp av skadestoffer i naturen.
Krav til A-beviset Helikopter Kilde: Norges Luftsportsforbund / NAK Modellflyseksjonen.
Alta turneringen 07 9 til 12 august. Bakgrunn •Forrige sesong deltok guttelaget i Alta. Gode tilbakemeldinger på turneringen. •Ønske fra trenere og oppmenn.
Instruks kiosken! • Når du kommer: – Lås opp porten inn til banen! – Hente vann i klubbhuset (nede -garderoben) – Sett på pølsevann, og vaffeljern • Ikke.
En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen.
TIPS FOR NATTFOTO Laget av Jon Petter Andersen Kolbotn Fotoklubb
En powerpoint - presentasjon med utgangspunkt i en tekst
FORURENSING FRA BIL.
Hippo Brukermanual for styreboks PGDT Pilot+. Styreboksen Hippo Av/På Nødblink Venstre blinklys Modusvelger Hastighet Batterisøyle Lysbryter Høyre blinklys.
HMS - Helse, Miljø og Sikkerhet
PER SKREDDERS VEI.
Stasjon 1 GRØNNSAKER Smak på dip-alternativene!! 1-4 Svar på følgende spørsmål: Hvilken dip foretrekker du? Hvor mye må du spise for å oppnå en grønnsaksporsjon?
GOD DAG!.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 2 oppgave a) Sett inn substantivene i riktig form
:12 Fagforbundet og FBI ser på helse-Norge1 1. Alder N Denne undersøkelsen1475.
Ser du feilen i denne setningen?
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i ferien for en liten drink med nogo.
En pålitelig strømforsyning?
Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,
Reiseregninger i HR-portalen
Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”
Fordeler hydraulikk Fordeler Store krefter på vanskelig tilgjengelige steder Små arbeidselementer Fjernstyring er enkelt med elektrohydraulikk Roterende.
Sjømilitære Samfund (SMS) Orientering for Stortingets Forsvarskomite - 21 Mars 2001 SKJOLD-Klasse MTB i Nye Forsvarsstruktur Ketil Olsen Medlem.
golo kommer Norsk Verktøyteknikk AS
Music Angel Social Power
NBCC 2.juni 2015 klargjøring og Sikkerhet. Fra 2,2 mill og 1 ansatt i 2006.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Tema for presentasjon undertema.
Vårens vakreste eventyr? Eksamen våren Hvor mange eksamener? VG3 SSP = 4 eksamener Hovedregel 3 skriftlige og en muntlig eller muntlig-praktisk,
Hvordan videreutvikle og øke godsvolumene på våre to baner i Nord Hva med retningsbalanse Per Jacobsen Styreleder NHO Logistikk og Transport Region Nord.
Vårens vakreste eventyr? Eksamen våren Hvor mange eksamener? VG3 TAN= 1 eksamen VG2 BUA/HES= 1 tverrfaglig eksamen + kan trekkes ut til en eksamen.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
Landeveistrening Kjøring i feltformasjon © IF Frøy.
Sikkerhetskontroll av mc.. Kontroll av hjul og dekk foran.
TermoRens Offshore Service as Rens av Kjølesystem for Båtmotorer 2015 Arild Kvalvik, Driftssjef Torgeir Herfindal, Salgssjef TermoRens Offshore Service.
Her er et minne fra 1.klasse Nedenfor et minne fra 2.klasse Verdiord: Fred Verdiord: Fred Uke juni- 23.juni. Uke juni- 23.juni.
Uke 5 1.feb- 5.feb Uke 5 1.feb- 5.feb Verdiord: Gavmild.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Uke april Tøffe elever som smaker på ukjente ting! Verdiord for april: Lydighet.
Uke august.. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Stasjoner Lunsj Krd Naturfag Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy.
Markedsleder i Norge på elektriske busser
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
Trygge Rammer Kvalitetsklubb
Matematikk i skole og hjem
Matiq - outsourching.
GEOPRO – En spesialavdeling i Ahlsell
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Hva menes med naturmangfold?
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
Brukerveiledning Saxi 900 Februar 2012.
Landkreditt og avlingsskade 21.august
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Hva menes med naturmangfold?
Intro: Det finansielle systemet
Aktiv lytting gjennom fem steg.
Utskrift av presentasjonen:

Slik kjører du sikkert på vinteren

Fyll opp tanken før det er for sent  Full tank er alfa og omega. Fyll ved den siste stasjonen før du kjører opp på fjellet eller om du skal passere en fjellovergang.

Fyll på luft i dekkene  Riktig lufttrykk er avgjørende både når det gjelder økonomi, miljø og sikkerhet. Husk også reservehjulet. Tommelfingerregelen er 10 prosent mer luft ved større påkjenninger, se også instruksjonsboka.

Sjekk batteriet  Er batteriet fem til syv år gammelt, tåler det neppe en tøff vinternatt hvis ikke bilen brukes daglig eller det har blitt vedlikeholdsladet. Er det irr på batteripolene bør disse rengjøres. Batteriet har lettere for å få selvutlading når det ikke er toppladet, kuldegradene er mange eller om fokksnøen kommer seg inn i motorrommet og legger seg over batteriet.

Motorolje  Med tynnere olje – såkalt lettløpsolje – starter motoren betydelig lettere i kulda. Det hjelper lite å ha fulladet batteri hvis motoroljen er tykk som sirup.

Smør låsene med låsolje og dørlistene med silikon  Smør alle låser med låsolje og stryk silikon på lister i dører og bagasjelokk. Frosne låser kan tines med låstiner, men låstineren er intet smøremiddel! Ved å bruke låsolje før turen, unngår du å måtte ty til låstiner.