Felles studiestart Lærerutdanning for tospråklige lærere (TOSBA) Onsdag 26.08.2015.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Utdanningsleder Svenning Bjørke • Med utdanning forstår vi virksomheter som har studentenes danning og kvalifisering som sikte. • De nasjonale.
Advertisements

VEILEDNING FOR OPPMELDING TIL ORDINÆR EKSAMEN
Foredrag på konferansen Blå bevegelser, Oslo 2004 Kulturell basiskompetanse - - og utdanningen Førsteamanuensis Aud Berggraf Sæbø.
Høgskolen i Bergen Over 70 ulike studietilbud Yrkesrettede utdanninger til og med masternivå Utdanninger som er etterspurt i samfunnet.
Nye lærerutdanninger «8-13-reformen».
Videreutdanning i supported employment Målrettet og systematisk oppfølging til arbeidsgiver og arbeidssøker Videreutdanningen tilbys av Høgskolen i.
Studiestart 2013 Lektorprogrammet Mandag 12. august :30 – 14:00.
Høgskolen i Oslo IKT – kommende utfordringer Hvilke utfordringer står vi overfor i neste studieår for å styrke integreringen av pedagogisk bruk av IKT.
FAGTOS (tidligere TOS) – hvor er vi og veien videre?
Program Fakta om NTNU NTNUs utdanningsområder *Studieprogram* Student i Trondheim.
Presentasjon av Høgskolen i Østfold
INFOUKEN PÅ MN-FAKULETET UiB Kristine Engan-Skei.
Student ved UiAs lærerutdanninger 14. november 2013 Rådgiver Connie Goul.
Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning og institusjon Nye førskolelærerstudenter ved Avdeling for lærerutdanning og internasjonale.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Bachelorstudium - faglærerutdanning for tospråklige lærere Avdeling for.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Bachelorstudium - faglærerutdanning for tospråklige lærere Avdeling for.
Nye lærerutdanninger «8-13-reformen». Nye rammeplaner for fem lærerutdanninger Praktisk-pedagogisk utdanning for allmennfag (PPU-A, ennå ikke vedtatt)
Fusjon HiO/HiAk - utfordringer og erfaringer
Konferanse om ny rammeplan for barnehagen Loen 24. mars 2006
Nasjonale prøver.
Implementering av LMS ved Avdeling for lærerutdanning Faglig og administrativ bruk av Classfronter Vibeke Bjarnø Seminar for personalseksjonen
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Nye allmenn- og førskolelærerstudenter ved Avdeling for lærerutdanning.
Lærerutdanning 2005 Leikny Øgrim, Monica Johannesen IT-seksjonen Personalseminaret, LU
Valgfagsnettverket Et samarbeid om valgemner i Informasjonsteknologi for lærere Presentert på NKUL Monica Johannesen & Leikny Øgrim Høgskolen i.
Kollegaopplæring ved LU Tiltak for bred implementering av IKT ved Lærerutdanningen,LU Presentasjon for KUF på julemøte
Mjøs-utvalget om IKTs betydning Oppsummering til LUs fagdag 2000 Leikny Øgrim og Monica Johannesen.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Bachelorstudium - faglærerutdanning for tospråklige lærere Avdeling for.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Nye allmennlærerstudenter ved Avdeling for lærerutdanning 2006/2007 Vibeke.
Høgskolen i Oslo Informasjon fra studieadministrasjonen 3. studieår Mandag 25. august 2003.
Studieportalen Mine Studier – overgang til UiOs fellesløsninger.
Gjennomstrømningsprosjekt LUNA Definisjon på gjennomstrømning Antall studenter som har fullført et studium i forhold til antall som startet.
Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT)
Ny Fronterinnstallasjon
Velkommen til informasjonsmøte for studenter på profesjonsstudiet i psykologi – 6-årig løp.
Hva er profesjonsretta forskning? Seminar om forskning for, i og på profesjoner – og om annen profesjonsrelevant forskning – Vibeke Bjarnø, Fakultet.
Lærerutdanning ved Universitetet i Agder
Høgskolen i Oslo Bruk av blogg og wiki i arbeid med bokbaser – et komparativt studium Vibeke Bjarnø (IKT) og Eva Michaelsen (norsk) Avdeling for lærerutdanning.
Kompetanse for kvalitet KFK Hva skjedde på møtet om matematikkursene på Gardermoen? Tilstede James, Hans Wilhelm og Vibeke.
Høgskolen i Oslo Den digitale hverdagen – fagdag for de uavhengige forlagene Valg og vurdering av digitale læringsressurser Vibeke Bjarnø, IKT-seksjonen,
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Nye førskolelærerstudenter ved Avdeling for lærerutdanning 2004/2005 Eli.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Nye allmennlærerstudenter ved Avdeling for lærerutdanning 2004/2005 Vibeke.
Høgskolen i Oslo Eksempler på Fronterbruk integrert i faglige prosesser Personalmøte, tilsatte på Internasjonale studier, Avdeling LUI Vibeke.
Høgskolen i Oslo Arbeidsseminar Utdanningsforbundet: Digitale læremidler og læringssyn Behov for nasjonalt trykk og bevisste handlinger i barnehage og.
8000 STUDENTER CAMPUS KRISTIANSAND 3000 STUDENTER CAMPUS GRIMSTAD.
Implementering av LMS ved Avdeling for lærerutdanning Oppbygning, faglig og administrativ bruk av ClassFronter Vibeke Bjarnø Seminar for avdeling ØKS
Høgskolen i Oslo Ny funksjonsbeskrivelse for LMS ved avd. LUI Personalmøte LUI Mikhail og Vibeke.
Høgskolen i Oslo Introduksjon til Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) Nye førskolelærerstudenter ved Avdeling for lærerutdanning, førskolelærerutdanningen.
Bachelor i fokus Kvalitetskonferansen 2009 Rektor Lise Iversen Kulbrandstad.
Høgskolen i Buskerud og Vestfold Studentundersøkelse 1.årsstudenter 2012 Høgskolen i Buskerud.
Om praksis - praksisplan og vurderingsrapport Samarbeids- og vurderingsmøte TOSBA/TOS Studieleder Vibeke Bjarnø 11. JANUAR 2016.
Informasjonsmøte for SPED3000 Høst Kontakt Administrativ ansvarlig Andrey Belovodskiy Kontor: 440 Faglig.
Valg av tillitsvalgt og vara. Studentparlamentet Studentenes fakultetsråd Studentråd Klassetillitsvalgt Instituttledelsen Fakultetsledelsen Høgskoleledelsen.
Institutt for pedagogikk Praktisk informasjon om bachelorprogrammet i pedagogikk.
Side 1 Utdanningsprogramma Idrettsfag Musikk, dans og drama Studiespesialisering Medium og kommunikasjon Kunst, design og arkitektur Bygg- og anleggsteknikk.
Studieweb 10. desember 2015 Studier: planer 2016.
50% NØKKELTALL Studenter 6 fakulteter Avdeling for lærerutdanning Naturmuseum og botanisk hage Av våre studenter blir Ingeniører Lærere Økonomer.
Velkommen til informasjonsmøte for foreldre
INTRODUKSJON.
Organisasjonskart DMMH 2017
NTNUs organisasjon NTNUs organisasjon.
Studieleder Vibeke Bjarnø Fagansvarlig Aina Fossum
Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning
Siste nytt om lærerutdanningene for trinn 8-13
Fagansvarlig Annette Hessen Bjerke
Velkommen til studiestart 4. år!
OsloMet – storbyuniversitetet
Brukerundersøkelse, vår 2017
Informasjon til nye studenter
Studieledernettverket 15. februar 2019
Seminar adm.studieledernettverk 15. februar 2019
Utskrift av presentasjonen:

Felles studiestart Lærerutdanning for tospråklige lærere (TOSBA) Onsdag

Roller  Studieleder – faglig ansvarlig – leder for lærerne deres (Vibeke Bjarnø)  Koordinator for studiet – faglig og administrativ koordinering av lærere og studenter, Anne-Grete Kaldahl  Lærer profesjonsfaget  Studentforvaltninga representert ved Martin Schneegans  Alle henvendelser om det studieadministrative går via Studenttorget  Alt om tilganger, timeplan, praksis, eksamen, fagvalg osv.

Øvrige lærere  Matematikk: Hans Wilhelm Mørch, Gerd Ånestad, Trine Mette Foyn  Samfunnsfag: Marit Storhaug  Digital kompetanse: Håkon Swensen  Drama: Prikken Vinding  Musikk: Hanne Fossum  Mentorprosjektet: Alf Gunnar Eritsland

Høgskolen i Oslo og Akershus HiOA Fakultet for helsefag Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier Fakultet for teknologi, kunst og design Fakultet for samfunnsfag Institutt for internasjonale studium og tolkeutdanning Institutt for yrkes- faglærerutdanning Institutt for barnehage- lærerutdanning Institutt for grunnskole- og faglærer- utdanning

TOSBA – innhold og oppbygging

Fronter for kommunikasjon, administrasjon og faglig arbeid  Hver av dere har to av disse tre romma – avhengig av valgfag Noe som ikke stemmer?

Timeplan studieåret 1516 Rom se WebUntis og semesterplaner Mer informasjon i kullrommet på Fronter i arkivet «Studieinfo» Gå til lenka oppgitt der – velg institutt for grunnskole- og faglærerutdanning – bla deg fram til riktig studium Ligger også direkte lenker