Informasjonsmøte 07.01.16 Maihaugledningen, entreprise 3.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Infrastrukturdagene 2014 (14) Ny NS 3070 om ledninger i grunnen
Advertisements

Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Markedsinfo fra Bergen kommune – vann- og avløpsetaten
Hva er Fretex ?.
Legger dagens løsninger for e-meldinger til rette for god samhandling og dokumentasjonsprosess knyttet til polikliniske pasientforløp? Prosjektgruppen.
Drøm eller virkelighet?????
Styrevervregisteret FFF Bodø 26. mai 2010 Linda K. Storjord Formannskapssekretær.
Jernbaneverket Utbygging Regionale Prosjekter Vest (URV)
Maria Wirkola Plansjef
Kommunal planlegging Vi er her nå.
Nordseter barnskole, Presentasjon fra informasjonsmøtet 7. juni 2012
Formidlingsfasen Søknadsfrist til læreplass/opplæringsplass 1. mars. Søkning på nettsiden I tillegg må alle sendes personlig søknad.
Nattland skole 8.juni 2011 Informasjon om det forestående byggeprosjektet.
Markedssituasjonen for drift og vedlikehold, funksjonskontrakter
KOSTNADSPROGNOSER: Signalene fra diskusjonen av de 7 gruppeoppgaver den 25. mars, pluss andre vedtatte og antatte ambisjoner, er lagt til grunn: Vannledningsnettet.
Planbestemmelser.
Bomiljøprosjektet i Drøbakgt.1 Presentasjon for Sagene SV
Videregående opplæring -NYE VEGER -NYE MULIGHETER NYE UTFORDRINGER.
1 Program dialogmøte 1.mars Kort presentasjon av BBS-prosjektet og resultatene fra storbrukermøte Direktoratet for.
Sognsveien sør for John Collets Plass - Kirkeveien
Informasjonsmøte Mandag TOTALENTREPRISE  Totalentreprise –To tilbud, Veidekke Entreprenør og Arne Rød & Co AS –Forhandlinger med Veidekke.
Farlig avfall 2010 Nye krav til farlig avfallsbransjen og andre viktige budskap til de frammøtte 14. September 2010 Rica Nidelven Hotel i Trondheim Harald.
Informasjonsmøte LSU 19. juni 2013
TRAFIKKSIKKERHETSTILTAK LANGS AVLASTNINGSVEI I BYGGEPERIODEN FOR FIREFELTS E6 - Sikring av myke trafikanter gjennom Steinsvingen.
Redegjørelse i Vellets årsmøte Vannkomiteen har lagt fram forslag til løsning –Etablering av samvirkeforetak gjennomfører vann- og avløpsprosjektet –Orientering.
Levanger kommune Rådmannen Formannskapet 7. September Én forklaring på utfordringene våre Med alderssammensetning og inntektssystem fra 1999 ville.
Tilbudskonferanse 29 mai 2013 Rehabilitering av tunneler i Akershus (Follo)
Arbeid for alle Jeg er mer enn Psykisk syk, jeg har arbeidsevne!
RGSK Lillehammer – Oslo 2016 NM Lagtempo Sykkelmøte 25/11 kl 2000 på Strand Hotell Gjøvik.
VA-anlegg Øysteselandet Prosjektorientering Anbodssynfaring 15. desember 2014.
Bakgrunn Registreringsarbeider Kommunens saksbehandling Privat engasjement Mulige konsekvenser på sikt Opprydding i spredt bebyggelse - Sarpsborgmodellen.
En gledelig begivenhet Orientering til styret om overtakelse av ansvaret for følgetjenester for gravide til fødested og beredskap for denne tjenesten.
Tafjord Kraftnett ”Dagmar”. 2 Dagmar var varslet Orkanvarsel i forkant Også KBO varsel TKN sendte ut varsel til montører men varsel om å ”være beredt”.
Sanering VA Mailund-Glendeveien-Furustien Spydeberg kommune Informasjonsmøte
ANSKAFFELSE AV ENTREPRENØR FOR UTBYGGING AV HOLMENKOLLEN TILBUDSKONFERANSE OG -BEFARING ​ 130-BYM-2013.
LUS UKE Informasjon fra rådgiver. Hvilke rettigheter har elever som går ut av grunnskolen Inntak på Vg1 på ett av tre prioriterte utdanningsprogram.
Vann og avløp Seterveien - Dalbo. Tekst 2 Vedtatt av kommunestyret 2009 Revidert tiltaksplan vedtatt av kommunestyret 2014 Hovedplan for drikkevann og.
Fv. 409 Marisberg, rundkjøring og atkomstvei til nytt boligfelt.
Informasjonsmøte Ibsens gate VA-anlegg, etappe 1 11.mai 2016.
1 Fornying av infrastruktur «Strandgaten ytre del, fra Holbergsallmenningen til Nordnesbakken» Bergen Velkommen til informasjonsmøte.
Vann og avløp Ildjernet.
Velkommen til informasjonsmøte for naboer vedrørende bygging av Orkla City Håkon Sunde/Ståle Haakull – Prosjektledere
Informasjonsmøte Ytre perimeter Ørland flystasjon
Statusoppdatering for planleggingsarbeid
Viktige datoer i så henseende
INFORMASJONSMØTE OM TØNSBERGPROSJEKTET , KL
Fellesbefaring: Transport av sand
August UKE Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Informasjonsmøte i Åsa
Gode alene – enda bedre sammen?
PROSJEKT E6 ARNKVERN-MOELV Informasjonsskriv Uke 7 og
Premiering.
Dønna vannverk HEVA 8/
Vann og avløp Ildjernet.
Vi vil – og vi får det faktisk til!
Ledningskartlegging – Ny Standard for kartlegging av ledninger, og veien videre Ivar Aanerød Kartverket
Eiendomsforvaltning Kort introduksjon til modulen.
Hålogalandsvegen – én region Planleggingen
Nes etappe 2, Alternative løsninger
Reguleringsplan for nytt næringsområde med tilhørende adkomstveg på Ausenfjellet Informasjonsmøte
Virksomhetstilsyn av seilflyklubber
Velkommen til NVEs Informasjonsmøte
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Informasjonsmøte Maihaugledningen, entreprise 3

Dagsorden 1.Velkommen 2.Orientering om bakgrunnen for prosjektet og ny ledningstrase` 3.Konsekvenser for de direkte berørte og Nybu for øvrig 4.Informasjon til beboerne i Nybu

Bakgrunn for prosjektet  Reserve hovedvannforsyning nord – sør forbindelsen i Lillehammer by.  Eksisterende ledning trenger oppgradering pga. alder og kapasitet.  En veldig viktig vannledning for sikkerheten i vannforsyning for hele byen.

Oversiktskart ledningstrasé nordre del

Oversiktskart ledningstrasé søndre del

Orientering om prosjektet 1.Maihaugledningen entreprise 3 omfatter i hovedsak:  400 mm hovedvannledning fra krysset Åveitbakken/ Ekornvegen til Ringsvegutua sør på Maihaugen, ca m  I tillegg en vannledning, avløpsledning og overvannsledning fra krysset Åveitbakken/ Ekornvegen til Furubakken, ca. 500 m  Samarbeid med kabeletatene: El-, tele- og fiberkabler blir lagt om i den grad etatene finner dette hensiktsmessig.  Utskifting av gatelysstolper blir vurdert.

Orientering om prosjektet Framdrift:  Anlegget i Rugdevegen mellom Nybuvegen og Cathinka Guldbergs veg 15 og fra riggplass og over Maihaugen starter omgående og vil pågå ut april.  Krysset Nybuvegen/ Rugdevegen vil bli stengt i slutten av mars for kumarbeider. Varighet ca. 3 uker.  I slutten av april starter anleggsarbeidene i Ekornvegen. Vil pågå til midten av juni.  Kryssing av Furubakken, Furubakken 13 og fram til riggplass vil bli utført i løpet av hele mai måned.

Orientering om prosjektet Framdrift forts.:  I midten av juni vil Nybuvegen stenges mellom Ekornvegen og Rugdevegen for omlegging av ledningsanlegget i Nybuvegen og kumgruppe i Nybuvegen/ Ekornvegen. Arbeidet vil pågå til midten av august.  Ferie vil avvikles i perioden. Det vil ikke bli stående åpen grøft i ferieperioden.  Oppussing og arrondering i fra september og ut året

Orientering om prosjektet  Riggplass for anlegget vil opprettes på balløkke sør for Furubakken. Mannskapsbrakke og utstyr vil oppbevares der.

Konsekvenser for beboere i Nybu  Våre vannabonnenter vil kunne oppleve korte avbrudd i vannforsyningen ved omkoplingsarbeider. SMS meldinger om avstengninger vil bli sendt ut i forkant.  De som bor nær til anlegget, vil oppleve støy fra maskinene på anlegget. Også støy fra sprengning og pigging. Vanskelig å få gjort noe med.  Det vil bli mer anleggstrafikk i området.  Trafikkbildet vil endre seg i området når veger stenges. Skal ivaretas ved skilting og midlertidige omkjøringer og gangvegforbindelser. Sikring av anleggsområder. Spesiell fokus på sikring av myke trafikanter.  Bussruter vil bli berørt. Vi har kontakt med Opplandstrafikk. Videre informasjon følger.

Konsekvenser for beboere i Nybu  Alle eiendommer som er tilknyttet eksisterende VA- ledninger som skal legges om, vil bli knyttet på de nye ledningene.  Provisoriske vannledninger blir lagt til de eiendommer som berøres av ovennevnte. De dette gjelder vil bli kontaktet direkte av entreprenør.  De eiendommer som har eldre stikkledninger for avløp, vil få pålegg om å legge om avløpsledningen. Pålegg gis i eget brev med informasjon om hvordan du skal forholde deg.  Eldre vannledninger bør legges om samtidig.

Konsekvenser for beboere i Nybu  Midlertidige parkeringsplasser for de som mister parkeringsmulighet og atkomst til egen eiendom.  Parkeringsareal Cathinka Guldbergs veg 12 og leie av noen parkeringsplasser på Lillehammer hotells parkering.  Intensjonsavtale om atkomst for Nybuløkka boligsameie via hotellets innkjøring når krysset Nybuvegen/Rugdevegen er stengt  Etablere gangveg passasje for atkomst til egen eiendom.  Må sørges for tilgjengelighet for utrykningskjøretøy og løsninger for andre offentlige tjenester.

Midlertidig parkeringsplass

Midlertidig parkeringsplass og atkomst

Informasjon  Vi har sendt informasjonsbrev om anleggsarbeidene til de som blir direkte berørt av anleggsarbeidet.  Foretatt tilstandsvurdering av bygninger og murer langs traseen på forhånd.  Vi tenker å benytte vår SMS tjeneste i vår videre informasjon i tillegg til informasjon på vår nettside.

Informasjon  For de som er direkte berørt, vil vi i tillegg ta direkte kontakt for avklaringer.  Kommunen tar gjerne imot tilbakemelding fra dere underveis i gjennomføringen.

Informasjon Kommunens SMS tjeneste: Hvis du ikke har fått informasjon fra kommunen på SMS til nå, kan det være behov for å registrere seg på

Spørsmål? Spørsmål kan stilles til prosjektleder Kari Myrholt Skårset på e-post: eller på tlf: /