Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Studiekomiteen 26. september Kandidatundersøkelsen 2014.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Studiekomiteen 26. september Kandidatundersøkelsen 2014."— Utskrift av presentasjonen:

1 Studiekomiteen 26. september Kandidatundersøkelsen 2014

2 Formål 1.Kandidatundersøkelsen skal kartlegge kandidatenes overgang fra utdanning til arbeidsliv og kandidatenes vurdering av utdanningen. 2.Kandidat- og arbeidsgiverundersøkelser skal gi fakultetene grunnlagsdata som kan benyttes til videre tilpasning og utvikling av utdanningstilbud. 3.Dataene fra undersøkelsene kan benyttes som grunnlag for utvikling av strategier for å styrke kandidatenes posisjon på arbeidsmarkedet, og gi nyttig informasjon til bruk i studie- og karriereveiledning. 4.Kunnskapsdepartementet har i etatsstyringsmøtet understreket at alle UH-institusjoner bør utvikle gode metoder og verktøy for måling av læringsutbytte.

3 Rammer Det er avsatt 800 000 kr i 2014 og 2016 til kandidat- og arbeidsgiverundersøkelser Ønskelig at undersøkelsen er institusjonsomfattende Prosjektperiode oktober 2013- juni 2014

4 Om undersøkelsen Forslag til innhold: En fellesdel hvor blant annet arbeidsmarkedstilpasning blir målt. En fakultetsdel som tilpasses slik at målingen av læringsutbytte gir mest mulig relevans for det enkelte fakultets fagområder. Forslag til utvalg: kandidater fra BA, MA og ph.d kandidater fra siste 1-2 år (NIFU STEP: 6 mnd etter).

5 Organisasjonskart Kandidatundersøkelsen 2014 Styringsgruppe Studiedekaner fra deltagende fakulteter Studiedirektør Studentrepresentant Arbeidsgruppe Representanter for deltagende fakulteter 2 representanter fra Studieavdelingen (prosjektleder og dokumentarist) 1 representant fra Karrieresenteret 1 representant fra Forskningsadministrativ avdeling Ekstern leverandør (byrå) Prosjektleder med seniorkompetanse (Ekstern leverandør vil i hovedsak forholde seg til UiOs prosjektleder, men vil delta i fremleggelse av spørreskjema og første resultater for styringsgruppen, samt i enkelte møter med arbeidsgruppen.)

6 Spørsmål til Studiekomiteen Ønsker fakultetet å delta i UiOs kandidatundersøkelsen 2014? Har fakultetet innspill til den foreslåtte organiseringen av prosjektet? Har fakultetet innspill til utvalget av respondenter?


Laste ned ppt "Studiekomiteen 26. september Kandidatundersøkelsen 2014."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google