Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det er et bølgebasseng, et varmebasseng, et barnebasseng, et kursbasseng og et idrettsbasseng. To av bassengene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det er et bølgebasseng, et varmebasseng, et barnebasseng, et kursbasseng og et idrettsbasseng. To av bassengene."— Utskrift av presentasjonen:

1 Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det er et bølgebasseng, et varmebasseng, et barnebasseng, et kursbasseng og et idrettsbasseng. To av bassengene er aktuelle i forbindelse med svømmeopplæring: 1.Kursbassenget – 12,5 x 8 meter med bunn som kan heves og senkes fra 0 til 170 cm. Dette bassenget har en temperatur på 33 grader i vannet, og brukes til den første svømmeopplæringen. Her bør det kun være en instruktør pr 10 elever. 2. Idrettsbassenget – et 50 meters basseng med internasjonale mål og 8 baner. Det er stupebrett ved den dypeste delen av bassenget. Vannet holder 27 grader. Her undervises de elevene som er svømmedyktige. Forutsatt at det er nok instruktører, kan det være en gruppe med elever i hver ende av bassenget Bystyrekomitè for oppvekst og utdanning har bedt om en orientering om bassengkapasiteten på Drammensbadet.

2 Timeplan Drammensbadet vår 2014 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 08.00 -09.00Annen disponering 09.00 - 10.00 Skolesvømming Annen disponering Skolesvømming 10.00 - 11.00 Skolesvømming Annen disponering Skolesvømming 11.00 - 12.00Annen disponering 12.00 - 13.00 Skolesvømming Annen disponering Skolesvømming 13.00 - 14.00 Skolesvømming Annen disponering Skolesvømming 14.00 - 15.00Annen disponering

3 Vurdering av kapasitet Innenfor dagens ordning legger skolene beslag på 16 timer hver uke. Klassene deles i to grupper hver time. Dette er innenfor budsjettrammen på 1,8 millioner kroner. Ved omdisponeringer på badet er det mulighet for ytterligere 19 timer. Budsjettet styrkes tilsvarende. Konklusjon: Drammensbadet har god kapasitet på kort og lang sikt.


Laste ned ppt "Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det er et bølgebasseng, et varmebasseng, et barnebasseng, et kursbasseng og et idrettsbasseng. To av bassengene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google