Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bystyrekomitè for oppvekst og utdanning har bedt om en orientering om bassengkapasiteten på Drammensbadet. Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bystyrekomitè for oppvekst og utdanning har bedt om en orientering om bassengkapasiteten på Drammensbadet. Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bystyrekomitè for oppvekst og utdanning har bedt om en orientering om bassengkapasiteten på Drammensbadet. Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det er et bølgebasseng, et varmebasseng, et barnebasseng, et kursbasseng og et idrettsbasseng. To av bassengene er aktuelle i forbindelse med svømmeopplæring: Kursbassenget – 12,5 x 8 meter med bunn som kan heves og senkes fra 0 til 170 cm. Dette bassenget har en temperatur på 33 grader i vannet, og brukes til den første svømmeopplæringen. Her bør det kun være en instruktør pr 10 elever. Idrettsbassenget – et 50 meters basseng med internasjonale mål og 8 baner. Det er stupebrett ved den dypeste delen av bassenget. Vannet holder 27 grader. Her undervises de elevene som er svømmedyktige. Forutsatt at det er nok instruktører, kan det være en gruppe med elever i hver ende av bassenget

2 Timeplan Drammensbadet vår 2014
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Annen disponering Skolesvømming Tiden fra – hver dag er forbeholdt vanntrim for voksne Revmatikere fra – på tirsdager De øvrige timene brukes av: Flipper – svømmekurs for småbarn fra fire år Badebarna – babysvømming opp til fire år Trimmen En omdisponering av timene er mulig – i tillegg til at ikke alle disse kursene/ aktivitetene foregår parallelt i begge bassengene På onsdager leier Sande kommune bassengene til skolesvømming. Dette kan med letthet sies opp.

3 Vurdering av kapasitet
Innenfor dagens ordning legger skolene beslag på 16 timer hver uke. Klassene deles i to grupper hver time. Dette er innenfor budsjettrammen på 1,8 millioner kroner. Ved omdisponeringer på badet er det mulighet for ytterligere 19 timer. Budsjettet styrkes tilsvarende. Konklusjon: Drammensbadet har god kapasitet på kort og lang sikt. Det er to instruktører tilstede i hver time. Klassen blir delt i to grupper. Det er mulig å ha tre grupper samtidig. To grupper med svømmedyktige elever i hver ende av idrettsbassenget og en gruppe på 10 elever som ikke kan svømme i kursbassenget. Da økes kapasiteten med 33 % - og budsjettet tilsvarende.


Laste ned ppt "Bystyrekomitè for oppvekst og utdanning har bedt om en orientering om bassengkapasiteten på Drammensbadet. Drammensbadet har fem basseng innendørs. Det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google