Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kampanje februar 2014 Kampanjeprodukter mobil Kampanjeprodukter MBB

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kampanje februar 2014 Kampanjeprodukter mobil Kampanjeprodukter MBB"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kampanje februar 2014 Kampanjeprodukter mobil Kampanjeprodukter MBB
Pris på Samsung Note 3 er nå uten Galaxy Gear. Har dere flere klokker igjen så selger dere med ny pris frem til dere er tom. Samtlige kampanjemodeller skal bestilles fra Strålfors Sjekkliste for SM og ASM Gjennomføres ved kampanje kampanjestart Oppdatere priser på telefoner. Bytte markedsmateriell Fjerne alle 3 for 2 klistremerker på produktene Bestill inn kampanjeproduktene Sjekkliste for kunnskap selgere Ansatte kan selge inn besparelse med abonnement kontra uten abonnement. Ansatte har fått informasjon om selgerkonkurransen. Viktig informasjon 3 for 2 kampanjen på tilbehør er nå over. Dette innebærer at alle klistremerker med 3 for 2 må fjernes på produktene. Det er ikke lengre lov til å gi rabatt ved salg av tilbehør. Husk å informere alle ansatte. Kampanjen på Kom i Gang er også over. Vi går nå over til normal pris på produktet. Det skal ikke gis rabatt. Husk å informere alle ansatte. Kampanjeprodukter MBB Ordningen med Buy-and-try videreføres i februar

2 Salgskonkurranse Vi setter i gang med en ny og spennende konkurranse.
Konkurransen går fra 3 februar til 30 mars. Konkurransen måles ut fra snitt abo pr. uke. Og gir et samlet resultat etter 8 uker. Gjelder nysalg og oppgraderinger. Løpende orientering på Akademiet. Butikkene deles i 4 divisjoner og konkurrerer mot hverandre i hver divisjon. Den som øker mest i antall abo pr. uke vinner. Man måles mot sitt eget snitt. Har 2 eller fler butikker lik økning i abo så vinner den som har økt mest i % mot sitt eget snitt. Premier deles ut i hver divisjon. De nye divisjonene finner dere i fanearkene som tidligere. Vi vil oppdaterer konkurransen til butikken i daglig scorecard som blir lagt ut på akademiet. Konkurranse 2 vil bli oppdatert 2 ganger i uken når toppselgerlisten blir lagt ut. Premier til butikken Selgerbonus 1.Plass Kr ,- 2.Plass Kr 7.500,- 3.Plass Kr 5.000,- 4.Plass Kr 2.500,- 5.Plass Kr 1.000,- 1.Plass får Kr ,- til sosialt formål. 2.Plass får Kr 5.000,- til sosialt formål. 3.Plass får Kr 2.500,- til sosialt formål.

3 Materielloversikt butikker med gammelt konsept
Kampanjen 1. februar 2014 og varer til 28. februar 2014 Praktisk informasjon Viktig 3 for 2 – kampanjen avsluttes 31. januar så ALT av materiell tilhørende her må fjernes. Miniruter «Buy & Try» - kampanjen fortsetter. Dere beholder det samme materiellet, og får tilsendt noe nytt. Legg merke til at det denne runden er færre budskap på materiellet. Det er Note 3 som er «hovedproduktet» så denne terminalen skal ha flest markedsflater i butikken. Butikken skal være kampanjeklar den åpner lørdag morgen (1. februar). Det er Samsung som er hovedsamarbeidspartner i denne kampanjen, og det er Note 3 som er «hovedproduktet». 3 for 2 kampanjen på tilbehør avsluttes 31. januar, og alle klistremerker etc. må være fjernet innen 1. februar.

4

5 Materielloversikt butikker med nytt konsept
Kampanjen starter 1. februar 2014 og varer til 28. februar 2014 Praktisk informasjon Viktig 3 for 2 – kampanjen avsluttes 31. januar så ALT av materiell tilhørende her må fjernes. Miniruter «Buy & Try» – kampanjen fortsetter. Merk at dere beholder eksisterende materiell på denne, og får tilsendt noe nytt. Legg merke til at det denne runden er færre budskap på materiellet. Det er Note 3 som er «hovedproduktet» så denne terminalen skal ha flest markedsflater i butikken. Butikken skal være kampanjeklar når den åpner lørdag morgen (1. februar). Det er Samsung som er hovedsamarbeidspartner i denne kampanjen, og det er Note 3 som er «hovedproduktet». 3 for 2 kampanjen på tilbehør avsluttes 31. januar, og alle klistremerker etc. må være fjernet innen 1. februar.

6


Laste ned ppt "Kampanje februar 2014 Kampanjeprodukter mobil Kampanjeprodukter MBB"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google