Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fylkesmannen i Oslo og Akershus Krafttak for et bedre miljø ved skolene i landet – Hva skal til for å få alle skolene godkjent?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fylkesmannen i Oslo og Akershus Krafttak for et bedre miljø ved skolene i landet – Hva skal til for å få alle skolene godkjent?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Fylkesmannen i Oslo og Akershus Krafttak for et bedre miljø ved skolene i landet – Hva skal til for å få alle skolene godkjent?

2 Møteleder Anders Smith Kl. 08.15 Registrering og kaffe/te Kl. 08.45Velkommen, innledning og bakgrunn for konferansen v/fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland og v/Anders Smith Kl. 09.00Hva er status av kartlegginga av skolenes godkjenningsstatus i Oslo og Akershus? Fylkeslege Petter Schou Kl. 09.20 Virkninger av skolemiljøet på læring, helse og trivsel v/ Jan Vilhelm Bakke, Arbeidstilsynet Kl. 10.05 Benstrekk med frukt og kaffe/te Kl.10.20 Elevenes rett til et godt skolemiljø etter bestemmelsene i opplæringsloven kap. 9a og forskriften om mhv i barnehager og skoler. v/ Johan Sverre Rivertz, Fylkesmannen i Hordaland, Utdanningsavdelinga Kl.11.30Spørsmål/diskusjon til dagens temaer Kl.11.50Lunsj

3 Kl.12.30Tilsyn, råd og veiledning om regelverket for miljørettet helsevern i skolene med vekt på Internkontroll v/ Finn Martinsen, Helsedirektoratet Kl.13.00 Hvordan få skolen godkjent? Momentlisten og praktisk gjennomgang v/NFBIBs leder Tore Andersen Kl.13.30 Benstrekk med frukt Kl.13.45 Organisering av arbeidet for et bedre fysisk skolemiljø. Eksempel fra kommune v/Rolf Erik Hoaas, Trondheim kommune og NFBIB Kl.14.30Spørsmål og diskusjon til dagens temaer Kl.14.50 Pause med kaffe/te og kake Kl.15.10Langsiktig eiendomsforvaltning v/ Rolf Erik Hoaas, Trondheim kommune Kl.15.40Hva kan kommunene gjøre – egenkontrollen og godkjenningen ? Eksempel fra Skedsmo kommune v/ Vidar Bekkevold, Eiendomsavdelingen og Hans Petter Buvik, Helseavdelingen Kl.16.10Oppsummering og avslutning ved Utdanningsdirektør i Oslo og Akershus Grethe Hovde Parr


Laste ned ppt "Fylkesmannen i Oslo og Akershus Krafttak for et bedre miljø ved skolene i landet – Hva skal til for å få alle skolene godkjent?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google