Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1. utarbeide idealprofil 2. sammenholde kandidat Et komplett rekrutteringsverktøy for å finne riktig person til en stilling - en tretrinns prosess 3. lage.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1. utarbeide idealprofil 2. sammenholde kandidat Et komplett rekrutteringsverktøy for å finne riktig person til en stilling - en tretrinns prosess 3. lage."— Utskrift av presentasjonen:

1 1. utarbeide idealprofil 2. sammenholde kandidat Et komplett rekrutteringsverktøy for å finne riktig person til en stilling - en tretrinns prosess 3. lage intervju- guide

2 “Du kan utvikle ferdigheter og holdninger, men du kan ikke endre personlighet. Å ansette feil person i en stilling kan være den mest fatale beslutningen som foretas i en organisasjon !” Mark Slaski, PhD Sjefpsykolog, ConsultingTools Rekrutteringens teorem

3 Hva er Audition? Basert på Facet5 personlighetskartlegging er Audition et skreddersydd verktøy for å sammenholde kandidater og stillinger. Ved hjelp av Audition blir rekruttering og utvelgelse en systematisk prosess mer et tilfeldig valg

4 3 trinn til suksess Utarbeide stillingens idealprofil Sammenholde kandidaten med idealprofilen Lage intervjuguide 2. sammenholde kandidat 3. lage intervju- guide 1. utarbeide idealprofil

5 Vi inviterer organisasjonens nøkkelpersoner til å delta i arbeidet med å lage en idealprofil for stillingen Utarbeide stillingens idealprofil 3 trinn til suksess 1.

6 Hver nøkkelperson fyller ut et nettbasert vurderingskjema for de 13 viktigste personlighetstrekkene som kreves i stillingen Utarbeide idealprofil 1.

7 Alle nøkkelpersonenes synspunkter blir satt opp i et skjema. Etter en diskusjon samles man om en idealprofil for stillingen. Utarbeide idealprofil 1.

8 Etter å ha blitt enige om de 13 faktorene er idealprofilen for stillingen laget (Se Audition idealprofil for senior manager) Utarbeide idealprofil 1.

9 3 trinn til suksess Utarbeide idealprofil Sammenholde kandidaten med idealprofilen 2. 1.

10 Hver kandidat blir bedt om å fylle ut en Auditionprofil Sammenholde kandidaten 2.

11 Sammenholde kandidaten Audition sammenholder og rangerer hver kandidats personlighetsprofil med idealprofilen for å finne den kandidaten som har de personlige egenskapene som passer best. (Se Audition kandidatsammenligning). 2.

12 Audition sammenholder hver enkelt kandidat med idealprofilen og markerer områdene som er sterke og de som man bør være på vakt overfor. (Se Audition intervjuguide) Sammenholde kandidaten 2.

13 3 trinn til suksess Utarbeide stillingens idealprofil Sammenholde kandidaten Lage intervjuguide 1.2.3.

14 Før intervjuet produserer Audition en individuell rapport for hver kandidat For hver av de 13 personligetsfaktorene blir både den ideelle atferd og kandidatens forventede atferd beskrevet. Rapporten setter opp atferds- og situasjonsspørsmål skreddersydd for hver enkelt kandidat i forhold til idealprofilen og er utarbeidet for å bekrefte eller avkrefte spesielle atferdstrekk kandidaten anvender og har anvendt. Lage en intervjuguide 3. lage intervju- guide

15 Resultatet Du har øket sannsynligheten for å ansette riktig person til stillingen !

16 Et komplett rekrutteringsverktøy for å finne riktig person til en stilling – i en tretrinns prosess 1. utarbeide idealprofil 2. sammenholde kandidat 3. lage intervju- guide


Laste ned ppt "1. utarbeide idealprofil 2. sammenholde kandidat Et komplett rekrutteringsverktøy for å finne riktig person til en stilling - en tretrinns prosess 3. lage."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google