Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte

2 SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og budsjetter for kommentarer.  Består av rep. fra foreldre, styret og personal.  Styret sender rep.  Personal: Jane og Maria – Stine er vara  Foreldre: Anita stiller til nyvalg. Vi trenger to til. En skal være medlem og en skal være vara.  Hvem stiller?

3 Dugnader  Dugnadene følger bhg-året. Det vil si 15. aug. til 14 aug påfølgende år.  I henhold til vedtekter skal alle andelshavere stille til 10 timers innsats. (For de med flere andeler defineres andelshavere som familie.)  Vi arrangerer 1-2 felles dugnader. Mulig høst og en vår  Vi har i tillegg en dugnadslagsordning. Denne trer i kraft ca oktober inneværende år.  Et lag består av ca 4 andelshavere. Laget er sortert på fornavn fra Å til A.  Dersom man ikke kan stille kan man kjøpe seg fritak i henhold til vedtekter. Dette utgjør kr 200,- pr time.  Vi oppfordrer imidlertid alle til å stille da dugnadsinnsats er en del av pakken med å være medeier av barnehagen.

4 Styret informerer  Presentasjon av styret – kontaktinformasjon ligger på barnehagens nettside.  Litt om styrets oppgaver.  Som en tilpassning til ny samvirkelov og en naturlig prosess etter å ha vedtatt nye andelslagsvedtekter på årsmøte i mars 2009 har nå styret vedtatt nye vedtekter for drift. Skriftlig varsel deles ut i morgen 1. oktober med at nye vedtekter legges ut på nett sammen med gjeldene vedtekter for drift. Nye vedtekter drift gjøres gjeldene fra og med 1. desember 2009.

5 Innformasjon  Bruk vår nettside www.buggeland-barnehage.no. Her finnes det meste av info om bhg. Oppdateres jevnlig.  Når det gjelder månedsplaner og –skriv kan dere be om å få dette sendt pr e-post. Snakk da med pedagogisk leder på avdelingen.  Minner om alle er velkomne til å sette seg ned å spise frokost om morgenen i forbindlese med levering av barna.  Det blir fotografering av barna den 29. oktober. Dette skulle gi god tid for evt julebilder. Som før får dere et skjema ca uka før som dere skal fylle ut. Det er i år som forrige år Bjørkhaug fra Jørpeland som fotograferer.  Hold ALLTID porten lukket og sett ALLTID på carabin-krok. For….  Tenk om det var ditt barn som kom seg ut og ble borte.  Rygg ALLTID bilen på plass når du parkerer slik at du kan kjøre igjen med fri sikt. For…..  Tenk om det var du som rygget på Ole fordi du hadde dårlig tid når du hastet videre, eller at det var ditt barn som var Ole.  Minner om at bhg er stengt førstkommende mandag og tirsdag.  Jula nærmer seg. Som vanlig vil det i forbindelse med jul komme ut et skriv angående juleferier. Dette for å legge til rette for en god romjul for både barn og voksne.  Til slutt: Kom gjerne innom og spør meg om du lurer på noe. Min dør er alltid åpen.


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google