Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Plan for Strålen MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 6 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Plan for Strålen MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 6 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling."— Utskrift av presentasjonen:

1 Plan for Strålen MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 6 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 7 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 8 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 9 Juleforberedelser på avdelingen. Adventssamling – felles kl. 11.00 12 Bake Lussekatter NB. Ta med hvit skjorte eller Luciakjole. Adventssamling på avdelingen. 13 Lysfest: Foreldre og søsken inviteres til lysfest kl. 15.00. Luciatog og lussekatter/kakao. Arrangementet holdes ute. 14 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen 15 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 16 Juleforberedelser på avdelingen. Adventssamling – felles kl. 11.00 19 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 20 Nissefest Barna tar med seg nisselue og rød klær hvis de vil. Adventssamling på avdelingen. 21 Pakke, pakke, pakke Adventssamling på avdelingen 22 Pakke, pakke, pakke Adventssamling på avdelingen 23 Juleforberedelser på avdelingen. Advents - samling kl. 11.00 Strålen og Bølgen er sammen på Bølgen Strålen er stengt! 26 Andre Juledag Barnehagen er stengt. 27 Juleaktiviteter / julemorgen og litt er ekstra kos Strålen og Bølgen er sammen på Bølgen Strålen er stengt. 28 Juleaktiviteter / julemorgen og litt er ekstra kos Strålen og Bølgen er sammen på Bølgen Strålen er stengt. 29 Juleaktiviteter / julemorgen og litt er ekstra kos Strålen og Bølgen er sammen på Bølgen Strålen er stengt. 30 Juleaktiviteter / julemorgen og litt er ekstra kos Strålen og Bølgen er sammen på Bølgen Strålen er stengt.

2 Juleforberedelser på Strålen Juleforberedelsene er i gang og Vi vil informere litt om det som skjer på Strålen i førjulstiden. Vi har noen faste aktiviteter som er felles på hele huset, og en del aktiviteter som gjelder bare for Strålen. Vi ønsker å la barna få ta del i tradisjonelle juleforberedelser som baking, juleverksted, rydding og pynting. Vi kommer også til å snakke om julen, om forventinger, tradisjoner og julefortellinger. Ettersom barna på Strålen har blitt 5 og 6 år, har de nå minner fra tidligere julefeiringer i barnehagen. Førjulstiden kan være hektisk for både små og store. Vi ønsker å ha fokus på tid, det å gi og det vi har fra før. Ikke bare det vi ønsker oss. Fellesaktiviteter: Remidadagen: 1. desember er en markering der gjenbruk er fokuset. Personalet: Stine er for tiden sykemeldt, men vi håper hun er tilbake i midten av desember. Kristin og Heidi har jobbet ekstra i hennes fravær. I tillegg setter vi inn Kristijane, Agata og Flor som vikarer. Praktisk: Vær og klær er en utfordring. Vi ønsker at dere så langt som mulig tar med dere klær og sko hjem i helgene. I romjulen skal vi ha en ryddeøkt, og vi har erfaring med at det ligger mye tøy igjen. På grunn av det våte været er det viktig at byttetøy blir sjekket hver dag. Ta med alt hjem til jul Romjul: Fra lille julaften er vi sammen med Bølgen. I år er Strålen stengt i romjulen. Det betyr at dere leverer på Strålen om morgenen. Det er fint om dere gir beskjed dersom barna har fri (gjelder de som ikke har ført opp ferie). Dagsplaner: I desember har vi ikke prosjektgrupper. Det er allikevel fint om barna kommer før kl. 10.00 slik at alle får deltatt på morgenmøte og planlegging av dagens aktiviteter. Adventssamling: Vi har adventssamling sammen med de andre avdelingene hver fredag kl. 11. Vi tenner lys, hører historier, dramatiserer og synger sanger. Lysfest: 13 desember har vi tradisjonell lysfest mellom 15-16.15 for barn, søsken og foreldre. Vi har Luciatog ute, samt servering av kakao og lussekatter. Nissefest: Ettersom vi har spesielt god kontakt med julenissen, må vi ha en fest 20. desember. Da har vi nissesamling med nissesanger, serverer hotdog og tar imot NISSEN.


Laste ned ppt "Plan for Strålen MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 6 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google