Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan håndteres informasjonsflyten i integrerte operasjoner og hvordan påvirker den prosessen?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan håndteres informasjonsflyten i integrerte operasjoner og hvordan påvirker den prosessen?"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Hvordan håndteres informasjonsflyten i integrerte operasjoner og hvordan påvirker den prosessen?

3 E-post-tabbe røpet mulig Statoil-funn Det norske oljeselskap avslører mulig nytt storfunn i Nordsjøen og alle kostnader på StatoilHydro-prospekt i en feilsendt epost. Børsen innfører børspause. Krever fortgang i ledelse fra land Tor Skjærpe i Petoro mener at norske oljeselskaper er for trege til å ta i bruk integrerte operasjoner. - Effektiviteten og produktiviteten på sokkelen blir lidende. Kan spare 300 milliarder 300 000 000 000 kroner tror Oljeindustriens Landsforening det er mulig å spare ved å bruke integrerte operasjoner. Det er tilgangen til ufattelige datamengder som er i ferd med å snu opp ned på gamle sannheter og arbeidsformer.

4 Spørsmål Hvordan foregår beslutningstagningen? Hvordan koordinerer man informasjonsflyten? Hvilke begrensninger/muligheter representerer I.O i forhold til brukerne? Hvordan sikre felles forståelse mellom ulike faggrupper? ?????????????????????????

5 Tilnærming Casebasert Aktualisere teori ved hjelp av eksempler fra praksis Samtaler med personer som har erfaring på området


Laste ned ppt "Hvordan håndteres informasjonsflyten i integrerte operasjoner og hvordan påvirker den prosessen?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google