Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HOFFSGRENDA BRL Skisseprosjekt fasader, balkonger og garasjeanlegg.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HOFFSGRENDA BRL Skisseprosjekt fasader, balkonger og garasjeanlegg."— Utskrift av presentasjonen:

1 HOFFSGRENDA BRL Skisseprosjekt fasader, balkonger og garasjeanlegg

2 Deltagere i prosjektet Styret i borettslaget Arkitektkontoret Lene Franck AS OBOS Prosjekt AS OBOS Banken

3 Skisseprosjekt Fasader: Visuell tilstandsvurdering av eksisterende fasader Visuell tilstandsvurdering av eksisterende boder på terrasser Forslag til ny fasadekledning på gavler og ev. på langfasader.

4 Skisseprosjekt Balkonger: Visuell tilstandsvurdering av eksisterende balkonger og terrasser Betongundersøkelse av dekker, vegger og blomsterkasser Forslag til nye rekkverk på balkonger og eventuelt terrasser

5 Skisseprosjekt Garasjer: Visuell tilstandsvurdering av eksisterende garasje Betongundersøkelse av dekker, veggskiver og søyler Angivelse av utbedringsmetode

6 Skisseprosjekt Det vil også bli vurdert diverse arbeider i oppganger: Visuell tilstandsvurdering av eksisterende oppganger. Vurdering av behov for oppgradering av belegg, overflatebehandling, entredører og belysning.

7 Kostnadskalkyle Kostnadsberegning av aktuelle utbedringsalternativer for de enkelte bygningsdeler. Kostnadsberegning av inntil 4 alternative kombinasjoner av tiltak. Utførelse av likviditetsberegning og beregning av konsekvensene for fellesutgiftene.

8 Fremdrift Skisseprosjektet planlegges overlevert borettslaget i løpet av sommeren 2014. Beboermøte høsten 2014. Prosjektering og innhenting av tilbud fra entreprenører i løpet av vinteren 2014/2015. Gjennomføring sommer 2015.


Laste ned ppt "HOFFSGRENDA BRL Skisseprosjekt fasader, balkonger og garasjeanlegg."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google