Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bystranda Park Saker for diskusjon på Årsmøte. Agenda  Status generelt  Saker som må finne sin løsning ◦ Husordensregler ◦ Strøm i boder ◦ Beising av.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bystranda Park Saker for diskusjon på Årsmøte. Agenda  Status generelt  Saker som må finne sin løsning ◦ Husordensregler ◦ Strøm i boder ◦ Beising av."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bystranda Park Saker for diskusjon på Årsmøte

2 Agenda  Status generelt  Saker som må finne sin løsning ◦ Husordensregler ◦ Strøm i boder ◦ Beising av terrasser, farge og gjennomføring ◦ Markiser, farge og innkjøp  Spørsmål fra salen

3 Status generelt  Bystranda Park er blitt et flott leilighetsbygg. Fellesarealene begynner å ta form og det ser bra ut.  Resepsjonsområdet med Janne som vertinne er et stort aktivum for sameiet. Vi tror terrassen vil bli godt mottatt til sommeren. Vi håper at den blir mye brukt.  Parkeringskjelleren kommer til å bli full. Det betyr at vi alle må tenke på naboen når vi skal parkere.  Sykkelrommet blir fullt. Noen må bruke sykkelstativ på utsiden. Vi jobber kontinuerlig for å finne plass til motorsykler og kanoer.  Vi får ikke plass til tilhengere i garasjen. Her må man velge bil eller tilhenger.  Det er satt av plass til elektriske rullestoler. Eventuelle elbiler må håndteres spesielt.

4 Husordensregler  Vi vil anbefale at styret setter i gang et arbeid med utarbeidelse av husordensregler.  Utkast legges fram for sameiet til diskusjon og godkjennelse.

5 Strøm i boder  Det er mulig å få strøm i bodene i parkeringsetasjen. Vi kan imidlertid ikke ha måler på hver bod.  Vi har innhentet et felles tilbud på installasjon av en kontakt på 500W/1000W i hver bod. Det dekker behovet til en fryser og/eller et kjøleskap.  Installasjon vil komme på ca NOK 2000 for 500W og NOK 3000 for 1000W. Strømmen vil faktureres fast med NOK 500/år eller NOK 1000/år. Beboer må selv betale installasjon. Det lønner seg ikke med måler på hvert uttak.  Vi installerer en måler for eventuelt å justere prisen etter virkelig forbruk i etterkant.

6 Felles tilbud på beising av terrasser  Vi vil foreslå at man velger samme farge på beising av terrassene. Vi tror Herregård Terrassebeis (Gjøco), vannbasert, farge 9710 Terrassegrå vil passe til fargene rundt terrassene og forslår det.  Vi forslår videre at vi henter inn et felles tilbud fra malerfirma på beising av terrassene. Det vil være frivillig å benytte seg av dette.  Vi anmoder bare de som ønsker å gjøre dette selv om å bruke fargekoden over.

7 Farge på markiser  Det vil være behov for markiser i bygget for å dekke seg for sol når man sitter ute.  Vi vil foreslå at det benyttes en farge på markisene. Arkitekten har forslått NCS S-0500 -N. Dette er den hvitfargen som er brukt både ute og inne i bygget. Beboerne ønsker en grå farge. Styreleder undersøker.  Hvis man kan velge farge på beslag, bør man velge RAL 9006. Det er den grå fargen som allerede er benyttet på andre beslag.  Vi vil foreslå at vi innhenter et felles tilbud på markiser også. Det vil være frivillig å benytte seg av dette. Velger man andre løsninger må man følge fargekoden.

8 Andre praktiske opplysninger  Vask av trappeoppganger skjer 1 gang per uke.  Vask av vinduer i fellesarealer 2-4 ganger per år.  Vask av parkeringskjeller: 2 ganger per år.  Vaktmesteren leser av strømmålerne 25. i hver måned. Tallene legges ut i resepsjonen hos Janne.  Aviser legges i felles postkasse ved hver inngang.

9 Spørsmål


Laste ned ppt "Bystranda Park Saker for diskusjon på Årsmøte. Agenda  Status generelt  Saker som må finne sin løsning ◦ Husordensregler ◦ Strøm i boder ◦ Beising av."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google