Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PROSJEKTSAMLING VANDREBOKA 21 APRIL Hva har prosjektet ført til for Dokka Videregående Skole ? Hva blir videreført?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PROSJEKTSAMLING VANDREBOKA 21 APRIL Hva har prosjektet ført til for Dokka Videregående Skole ? Hva blir videreført?"— Utskrift av presentasjonen:

1 PROSJEKTSAMLING VANDREBOKA 21 APRIL Hva har prosjektet ført til for Dokka Videregående Skole ? Hva blir videreført?

2 Hva har prosjektet ført til for Dokka videregående skole? LUT knyttet til 4 yrkesfagavdelinger ved skolen Etablering av LUT på nyopprettet VG2 Helsefagarbeider Bedre samarbeid mellom skole og bedrift Utveksling av erfaringer mellom avdelinger Overgangssamtaler for elever som skal ut i lære = bedre overgang

3 Mer fokus på dokumentasjon Erfaringer på at dokumentasjon må tilpasses faget og elevene, at det ikke er statisk, men noe som stadig må utvikles. At det er mange ulike arbeidsformer, men at prinsippene om planlegging, gjennomføring, vurdering og dokumentasjon av læringsarbeidet er viktige Vi er også opptatt av å bevisstgjøre elevene på kompetansemål, og refleksjon i forhold til eget arbeid for lærere og elever.

4 Hva blir videreført? Føringer fra fylkestingspolitikerne i Oppland er klare på at prinsipper fra Vandreboka skal videreføres. Fylkesopplæringssjefen har satt fokus på utvalgte politiske resultatmål som har klar forankring i Vandrebokmetodikk. Han stiller konkrete krav til de videregående skolene i Oppland om at ”elever og lærlinger skal delta aktivt i å planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere læringsarbeidet”

5 Fylkesopplæringssjefen ønsker også fokus på at ”arbeidsliv og skole skal samarbeide målretter om det fireårige løpet” Føringer fra politikere og administrasjon konkretiseres i skolens handlingsplan.

6 Tilrettelegging i skolehverdagen Videreføring av arbeidet med prinsippene fra Vandreboka er tatt inn i skolens lokale arbeidsavtale det vil si at: Lærerne på yrkesfag får satt av tid på sine individuelle arbeidsavtaler slik at de kan følge opp LUT, overgangssamtaler og annet merarbeid knyttet til Vandreboka Skolen ønsker å videreføre fellesmøter for lærerne på yrkesfag hvor vi har fokus på erfaringsutveksling.

7


Laste ned ppt "PROSJEKTSAMLING VANDREBOKA 21 APRIL Hva har prosjektet ført til for Dokka Videregående Skole ? Hva blir videreført?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google