Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til Noas ark.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til Noas ark."— Utskrift av presentasjonen:

1 Til Noas ark

2 Til Noas ark skulle de, men alle var forskjellig (2g)
1. Her kommer elefanten , jeg er så stor og tung, jeg er det største dyret som finnes på på vår jord. Se mine store ører de kan jeg flagre med, og med min snabel leker jeg at jeg har en trompet. Til Noas ark skulle de, men alle var forskjellig (2g)

3 2. Her kommer apekatten, jeg trives best i trær, på vei til arken går det for alle og enhver. Men hvis jeg ser en palme, da klatrer jeg til topps og henter ned bananene, og alle spises opp.

4 3. Her kommer ”giragaffen”, de kaller meg for det, de tøyser med mitt fine navn, men la oss bare le. For her på vei til arken, har jeg blitt alles venn, jeg strekker hals til høye trær, og finner frukten frem.

5 Snart så skal jo alle dyr
4. Her kommer dyrekongen, og Løve er mitt navn. De sier jeg er farligst i alle verdens land. Men her på vei til arken, Så tar jeg det med ro for Snart så skal jo alle dyr i samme båten bo.

6 5. Her kommer harepusen, jeg hopper raskt av sted, jeg hopper
hit og hopper dit, men er som oftes med. Men har jeg mistet kursen og rotet meg helt bort då lytter jeg med ørene. Og finner veien fort.

7 jeg og det er bra, det må man
6. Her kommer tuppehøne, jeg flakser og jeg flyr, jeg kommer meg av gårde, men er et merkelig dyr. Det sier i hvertfall fuglen, som Flyr høyt i det blå. Men jeg er jeg og det er bra, det må man jo forstå.

8 like,- VI ER EN HERLIG GJENG!
7. Her kommer hele flokken, og vi skal gå om bord, vi er nok svært forskjellig, men står I samme kor. Vi synger Vandringssangen, bli med i vårt Refreng for her er ingen like,- VI ER EN HERLIG GJENG!


Laste ned ppt "Til Noas ark."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google