Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale"— Utskrift av presentasjonen:

1 Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Bydel Gamle Oslo Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale Motivasjonsgrupper ”Delt erfaring – dobbel styrke” Samtalegrupper/kurs med fagpersoner Trim-gruppe Gå-gruppe Spinning eller rolig sykling Tilpasset trening med fysioterapeut Svømmegruppe for kvinner Familiegrupper Grønland Flerkulturelle Seniorsenter Breigata Oslo Telefon: Nina Lilly Ek, sykepleier Fauzia Azouar, Bachelor i ernæring Nina Lilly Ek: Fauzia Azouar:

2 Friskere for LIVET! Bydel Gamle Oslo Hyggelig atmosfære
Hos oss vil du møte en hyggelig atmosfære med et særlig fokus på et godt sosialt miljø Individuell samtale Du får tilbud om individuell samtale med veiledning, motivasjon og inspirasjon til helsestyrkende valg i hverdagen Samtalegrupper/kurs med fagpersoner Vi inviterer til kurs/gruppe med fokus på personlig vekst og livskvalitet. Hvordan bli kjent med egen styrke, behov, ønsker og muligheter. Du har påvirkningskraft og valgmuligheter til å gjøre positive forandringer i livet ditt. Har du opplevd tap av noe eller noen som betyr mye for deg? Står du oppe i store utfordringer, endringer i livssituasjon eller vanskelige valg? Kjenner du på ubehag og plager, eller føler du deg sliten og lite tilfreds? Er hverdagskravene så store at du gir mer enn du får? Eller ønsker du å fordype deg i temaene, og bli bedre kjent med deg selv og dine behov? Målet med kurset/gruppen er bevisstgjøring av egen situasjon, kunne klare å se muligheter, få tak i egen styrke, vilje og livsmot. Det handler om å kunne være mer tilstede i eget liv og få det bedre med seg selv og andre. Ta kontakt for nærmere informasjon.

3 Friskere for LIVET! Bydel Gamle Oslo
Motivasjonsgrupper ”Delt erfaring – dobbel styrke!” Der mennesker kommer sammen finnes mye erfaring og innsikt! Her inviteres man inn i et inspirerende fellesskap som deler egne erfaringer, reflekterer sammen over muligheter og ideer til en friskere hverdag, både i forhold til sunnere mat, fysisk aktivitet og hvordan finne motivasjon og styrke. Vi har alle viktige bidrag fra eget liv. Å dele refleksjon og kunnskap gir mulighet for å kjenne på egen styrke og egne muligheter. Vi planlegger samlingene våre sammen; tid, sted og innhold Vi velger ut og lager mat sammen og finner i fellesskap hvordan den kan bli enda sunnere. Viktige tema for å styrke hverdagshelsen fokuseres Det blir mulighet for å besøke bydelens Barnebondegård underveis Gruppene ledes av Ernæringsfysiologer og sykepleier og drives i samarbeid med Diabetesforbundet Tid: Avtales med deltagerne. Meld deg på! (Se kontaktinfo)

4 Friskere for LIVET! Bydel Gamle Oslo Trim – gruppe Gå – grupper
Dette er et treningstilbud som ledes av fysioterapeut og fagpersoner i ernæring og fysisk aktivitet og treningen består av øvelser som styrker både muskler og ballanse tilpasset den enkelte deltager Deltagerne er samlet i eget lokale og utgjør ca personer; både kvinner og menn Det legges også her vekt på et hyggelig og positivt sosialt fellesskap Tirsdager kl Torsdager kl Gå – grupper En gå – gruppe kan være tingen for deg som vil ha et hyggelig sosialt fellesskap samtidig som du styrker kroppen. Går man sammen får man felles inspirasjon og gleden ved fellesskapet gir mer tilbake! Vi går i nærområdet som for eksempel til Botanisk hage eller vi kan gå ut i naturen etter ønske For kvinner: Tirsdager, kl For menn: Onsdager, Møt opp og sko deg med solid fottøy og GODT HUMØR! Spinning! Eller rolig sykling Muligheten er der! God trening for hele kroppen! To ergometersykler står til disposisjon fra mandag kl til fredag kl 14.30 Du kan sette deg opp på liste for å sikre deg at sykkel er ledig for deg til den tiden du ønsker. Treningen foregår på eget ansvar. Ta gjerne med deg en venn så kan dere motivere hverandre til ekstra innsats! Tilpasset trening med fysioterapeut Vi har egen fysioterapeut som kan tilrettelegge trening etter ønske og behov Svømmegruppe for kvinner Vi organiserer svømmegruppe i svømmehall. (Meld deg på) Familie og barne - gruppe Bedre helse for hele familien (Kontakt oss for mer informasjon)


Laste ned ppt "Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google