Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Det er nå det gjelder! -Arild Sæle-. Erfaringer, utfordringer og fremover  Illustrert tilbakeblikk, det hele startet i 2006…  Hvilke utfordringer har.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Det er nå det gjelder! -Arild Sæle-. Erfaringer, utfordringer og fremover  Illustrert tilbakeblikk, det hele startet i 2006…  Hvilke utfordringer har."— Utskrift av presentasjonen:

1 Det er nå det gjelder! -Arild Sæle-

2 Erfaringer, utfordringer og fremover  Illustrert tilbakeblikk, det hele startet i 2006…  Hvilke utfordringer har vi vært gjennom?  Hvordan kan vi bidra til å gjøre dette til en suksess?

3 Hvordan Sissel forklarte det… Hvordan prosjektleder oppfattet det Hvordan utviklingssjefen oppfattet det

4 Hvordan utvikleren oppfattet det Hvordan jeg har solgte det… Hvor godt vi har dokumentert det

5 Hva som faktisk ble installert Hvordan vi har fakturert Hvordan supporten er

6 Hva Sissel egentlig ville ha

7 Utfordringene i prosjektet Har tatt laaaaang tid Vært ”tungt” å forholde seg til så mange parter. Dukket opp mye som ikke var tenkt på Tett og god oppfølging av prosjektledelsen har vært en viktig faktor. Savnet et godt testmiljø

8 Utfordringene hos kommunene Forståelsen for bruken i det praktiske Mye ”teknisk” Utfordring med sertifikater og utveksling av ID’er mellom Ikke alle er på Norsk Helsenett enda Levekår

9 La oss se fremover

10 E-forvaltning Og ta noen sjanser Portal

11 På tide å sparke i fra!!!

12 La oss stå sammen

13 Bidra med tilgjenglighet Sammen bidrar vi til at Elin-k blir en suksess!

14 Alle dokument er lagret i et sentralt arkiv Full sporbarhet på alle aktiviteter som utføres Brukertilpasset tilgjengelighet basert på rettigheter gjennom enkle grensesnitt Versjons- og oppgavehistorikk Elektronisk datafangst via skjema (skjermdialoger) Sikker elektronisk kommunikasjon via Nettpost Elektronisk signering av dokumenter Dokumenthåndtering har aldri vært enklere!


Laste ned ppt "Det er nå det gjelder! -Arild Sæle-. Erfaringer, utfordringer og fremover  Illustrert tilbakeblikk, det hele startet i 2006…  Hvilke utfordringer har."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google