Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Et ektepar først i sekstiårene feiret sin 35 års bryllupdag på en stille, romantisk liten restaurant. Plutselig dukket en liten, men svært vakker, fe opp.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Et ektepar først i sekstiårene feiret sin 35 års bryllupdag på en stille, romantisk liten restaurant. Plutselig dukket en liten, men svært vakker, fe opp."— Utskrift av presentasjonen:

1 Et ektepar først i sekstiårene feiret sin 35 års bryllupdag på en stille, romantisk liten restaurant. Plutselig dukket en liten, men svært vakker, fe opp på bordet deres og sa, "Fordi dere har vært et eksemplarisk ektepar og fordi dere har elsket hverandre i alle disse år, vil jeg oppfylle et ønske fra hver av dere."

2 Åhh, jeg ønsker å reise verden rundt sammen med min elskede mann.
Den skjønne fe svang sin magiske tryllepinn og - puff! – to billetter til Queen Mary II dukket opp i hånden hennes. Mannen tenkte seg om et øyeblikk:

3 “Ja, det er nok romantisk, men en sjanse som denne vil aldri komme tilbake. Jeg er lei av min elskede, og mitt ønske er å ha en kone som er 30 år yngre enn meg."

4 Konen og feen var dypt skuffet, men et ønske er et ønske.

5 Så den skjønne fe svang igjen tryllestaven og - puff! –
mannen ble 92 år gammel.

6 Morale i denne historie er:
Menn som er utakknemmelige beist, bør huske på at feer er av kvinnekjønn.

7 Ha en god dag!


Laste ned ppt "Et ektepar først i sekstiårene feiret sin 35 års bryllupdag på en stille, romantisk liten restaurant. Plutselig dukket en liten, men svært vakker, fe opp."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google