Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sammendragslysbilde Hydrogengass som drivstoff ?.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sammendragslysbilde Hydrogengass som drivstoff ?."— Utskrift av presentasjonen:

1 Sammendragslysbilde Hydrogengass som drivstoff ?

2 Hydrogengass som drivstoff ?
Hydrogenbilen, allemannseie eller utopi? 10/ kl 1400 Prosjektgruppa

3 Gruppens deltagere Silje Jonas Rikke Nina Arne Kristian Eva

4 Som det går frem av denne kurven, har ikke ingen i gruppen rollebeskrivelsen som koordinator. Mens teamperson er gått representert..

5

6 Mål Målformuleringen skal definere hvilke mål gruppen har.
Gruppens mål : Prosjektet er opprettet for å lære oss i gruppen å samarbeide, kommunisere og innhente informasjon fra andre mennesker og internett. Videre må vi bearbeide det innsamlede materiale for å lage en rapport. Dataverktøy og rette arbeidsmetoder er viktig for å gjennomføre prosjektet på en ordentlig måte. Derfor blir et av våre mål, å tilegne oss mer kunnskap innenfor dataverktøy og prosjektmetodikk. Gruppa har også som mål, å se på de ulike problemstillingene, ved bruk av hydrogen som drivstoff. Fordeler og ulemper med hydrogen som drivstoff Sikkerhet Miljøeffekter Økonomi Disse elementene er viktig for å kunne utnytte hydrogenets egenskaper innenfor transportsektoren. Med dette som utgangspunkt, skal gruppen vurdere om hydrogenbilen kommer for å bli på norske veier om kort tid. Eller, om dette er noe som ligger langt frem i tiden.

7 Samarbeidsavtale Prosjektgruppen : Hydrogen som drivstoff. har kommet til følgende avtale Alle møter til tide. Kan ikke vedkommende møte, gi beskjed i god tid og ha en GOD grunn. Holde tidsfrister som blir satt Ved konflikter/ uoverenstemmelser/ unødig bruk av tid, stemmer vi over forslagene som er. Alle rapporterer på hvert møte, om hva som er blitt gjort siden sist. Vi vil på den måten ha oversikt til enhver tid. Hvis noe av planlagt arbeid ikke blir utført, skal det gis beskjed. Ekstra møter etter behov Det forventes at oppgaver som blir fordelt på den enkelte blir utført. Gjensidig respekt Vedtak, planer og ansvarsfordeling skal være skriftlig

8 Fremdriftsplan


Laste ned ppt "Sammendragslysbilde Hydrogengass som drivstoff ?."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google