Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Portal, Facebook, Sosiale medier Internett og Ekstranett.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Portal, Facebook, Sosiale medier Internett og Ekstranett."— Utskrift av presentasjonen:

1 Portal, Facebook, Sosiale medier Internett og Ekstranett

2 Internett, Ekstranett, Facebook • Det er kun Ordenen sentralt som kan opprette og vedlikeholde websider i Ordenens navn. Loger og Leire har sine sider i henhold til gitte retningslinjer. • Loger og Leire er de autonome enheter i Ordenen.

3 Internett, Ekstranett, Facebook • Dersom Distriktene finner behov for en egen informasjonskanal for felles internt bruk, vil IKT- utvalget se på muligheten for å inkorporere det på oddfellow.no. • Det er ikke anledning for noe Ordensmedlem eller - enhet å opprette sider, grupper, andre web- eller sosiale kanaler i Ordenens eller enhetens navn. Hva man gjør helt privat er opp til den enkelte, men det skal ikke på noen måte kunne tolkes som om Odd Fellow Ordenen, distrikt, loge eller leir i Norge er involvert i aktiviteten.

4 Internett, Ekstranett, Facebook • Vi har for relativt kort tid siden etablert egen side på Facebook ”Odd Fellow Ordenen i Norge”. I en litt Maoistisk tankegang ”La de hundre blomster blomstre” har vi bevisst latt være å sette opp spesielle regler for bruk av denne. Basert på erfaring, vil vi nå forsiktig sette noen begrensninger / retningslinjer, hvor de viktigste er:

5 Internett, Ekstranett, Facebook 1.Ikke å omtale rituelle eller ”interne” forhold. 2.Ikke reklame for produkter/tjenester/servingssteder etc., heller ikke indirekte. 3.Ingen støtende/religiøse/politiske innlegg, eller promotering av ideologi eller lignende. 4.Storlogen forbeholder seg retten til å fjerne upassende/støtende innlegg.


Laste ned ppt "Portal, Facebook, Sosiale medier Internett og Ekstranett."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google