Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Internett og Ekstranett

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Internett og Ekstranett"— Utskrift av presentasjonen:

1 Internett og Ekstranett
Portal, Facebook, Sosiale medier

2 Internett, Ekstranett, Facebook
Det er kun Ordenen sentralt som kan opprette og vedlikeholde websider i Ordenens navn. Loger og Leire har sine sider i henhold til gitte retningslinjer. Loger og Leire er de autonome enheter i Ordenen. Distriktene er ingen enhet i Ordenen, og har ikke anledning til å opprette egne Facebook, web- eller andre sider. Betegnelsen om at Distriktet er ”Medlem av den Uavhængige norske Storloge” blir som sådan meningsløs. Odd Fellow (23) og Rebekka (23) distrikter har ikke lik geografisk inndeling, og har sikkert heller ikke de samme behov. Det vil i ytterste konsekvens gi 46 Facebook sider og det samme antall web sider. Pr i dag har vi nesten 1000 ”fans” på Facebook – det er i snitt 21 pr. distrikt. Om vi både 5 og 10 dobler dette antallet er det fremdeles alt for få til å drive egne Facebook sider. For både ”publikum” og medlemmer blir det praktisk talt umulig å holde oversikten: hvor finner man aktuell informasjon? Vi vil også oppleve en mengde ”dobbelt” postinger – noe som vil oppfattes som støy for dem som måtte være ”fan” av flere sider.

3 Internett, Ekstranett, Facebook
Dersom Distriktene finner behov for en egen informasjonskanal for felles internt bruk, vil IKT- utvalget se på muligheten for å inkorporere det på oddfellow.no. Det er ikke anledning for noe Ordensmedlem eller -enhet å opprette sider, grupper, andre web- eller sosiale kanaler i Ordenens eller enhetens navn. Hva man gjør helt privat er opp til den enkelte, men det skal ikke på noen måte kunne tolkes som om Odd Fellow Ordenen, distrikt, loge eller leir i Norge er involvert i aktiviteten.

4 Internett, Ekstranett, Facebook
Vi har for relativt kort tid siden etablert egen side på Facebook ”Odd Fellow Ordenen i Norge”. I en litt Maoistisk tankegang ”La de hundre blomster blomstre” har vi bevisst latt være å sette opp spesielle regler for bruk av denne. Basert på erfaring, vil vi nå forsiktig sette noen begrensninger / retningslinjer, hvor de viktigste er:

5 Internett, Ekstranett, Facebook
Ikke å omtale rituelle eller ”interne” forhold. Ikke reklame for produkter/tjenester/servingssteder etc., heller ikke indirekte. Ingen støtende/religiøse/politiske innlegg, eller promotering av ideologi eller lignende. Storlogen forbeholder seg retten til å fjerne upassende/støtende innlegg.


Laste ned ppt "Internett og Ekstranett"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google