Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke!  Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein.  Murere nesten dobler.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke!  Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein.  Murere nesten dobler."— Utskrift av presentasjonen:

1

2  Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke!  Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein.  Murere nesten dobler kapasiteten og halverer betongforbruket!

3  Vi produserer murstein til følgende formål:  Forblending av vegger inne og ute.  Små hagemurer.  Massive terrengtrinn.  Større murer av murblokk  Store heller.

4  Oppdal Gneis er en erodert granitt som er sedimentert igjen og blitt til parallell gneis.  Den er ca. 900 mill. år.  Steinen er testet med gode resultater.

5  Vi har arbeidet i steinbruddet siden  Vi har konsesjon på m3.  Dette tilsier drift i over 50 år.

6  Det er en unik stein i struktur og utseende.  Steinen kan klippes hydraulisk.  Vi har i dag 3 sakser.  11 cm dyp stein har høyder fra 5 til 18 cm, som gir stor variasjon.  Det gjør den unik sammenlignet med tilsvarende produkter.

7  Arne Giskeødegård, daglig leder › anleggsgartnermester › 20 års erfaring med å bruke naturstein › Har sertifikat for boring, sprenging m.m.  Erfaren, utdannet og motivert stab.

8  Hovedproduktet har 11 cm dybde og bygger kun 14 cm fra vegg inkl. armering og betong.  Selges pr. 5 m2 i storsekk.  Sorteres i høyde og kappes i lengde.  Kan hugges, klippes eller kappes vertikalt.

9  Rimelig emballasje i storsekk.  En storsekk med forblendingsstein 11 cm dybde veier 1200 kg og inneholder 5 m2.  Terrengmurstein har 2,5 m2 pr. sekk.  Trinn legges direkte på paller.  Murblokk selges i bulk.

10

11  Gode produkter som gir minimal reklamasjon og et forutsigbart utseende.  Fornøyde kunder.  Rimelige priser.  Reklamemateriell.  Gode råd og god oppfølging.  Introduksjonsrabatt.  Henvisning av kunder til Deres butikk.

12


Laste ned ppt " Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke!  Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein.  Murere nesten dobler."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google