Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Firmaets fordeler. Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke! Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein. Murere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Firmaets fordeler. Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke! Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein. Murere."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Firmaets fordeler. Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke! Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein. Murere nesten dobler kapasiteten og halverer betongforbruket!

3 Oppdal Naturstein AS. Vi produserer murstein til følgende formål:
Forblending av vegger inne og ute. Små hagemurer. Massive terrengtrinn. Større murer av murblokk Store heller.

4 Steinkvalitet. Oppdal Gneis er en erodert granitt som er sedimentert igjen og blitt til parallell gneis. Den er ca. 900 mill. år. Steinen er testet med gode resultater.

5 Steinbruddet. Vi har arbeidet i steinbruddet siden 2006.
Vi har konsesjon på m3. Dette tilsier drift i over 50 år.

6 Muligheter i produksjon.
Det er en unik stein i struktur og utseende. Steinen kan klippes hydraulisk. Vi har i dag 3 sakser. 11 cm dyp stein har høyder fra 5 til 18 cm, som gir stor variasjon. Det gjør den unik sammenlignet med tilsvarende produkter.

7 Teamet. Arne Giskeødegård, daglig leder
anleggsgartnermester 20 års erfaring med å bruke naturstein Har sertifikat for boring, sprenging m.m. Erfaren, utdannet og motivert stab.

8 Produktet. Hovedproduktet har 11 cm dybde og bygger kun 14 cm fra vegg inkl. armering og betong. Selges pr. 5 m2 i storsekk. Sorteres i høyde og kappes i lengde. Kan hugges, klippes eller kappes vertikalt.

9 Emballering. Rimelig emballasje i storsekk.
En storsekk med forblendingsstein 11 cm dybde veier 1200 kg og inneholder 5 m2. Terrengmurstein har 2,5 m2 pr. sekk. Trinn legges direkte på paller. Murblokk selges i bulk.

10 Storsekk.

11 Vi kan tilby: Gode produkter som gir minimal reklamasjon og et forutsigbart utseende. Fornøyde kunder. Rimelige priser. Reklamemateriell. Gode råd og god oppfølging. Introduksjonsrabatt. Henvisning av kunder til Deres butikk.

12 Vi har nettsiden: www.oppdalgneis.no


Laste ned ppt "Firmaets fordeler. Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke! Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein. Murere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google