Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Den følgende undersøkelsen består av 4 spørsmål, og sier om du er kvalifisert til å kalle deg ”profesjonell”. Spørsmålene er ikke så vanskelige, så ikke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Den følgende undersøkelsen består av 4 spørsmål, og sier om du er kvalifisert til å kalle deg ”profesjonell”. Spørsmålene er ikke så vanskelige, så ikke."— Utskrift av presentasjonen:

1 Den følgende undersøkelsen består av 4 spørsmål, og sier om du er kvalifisert til å kalle deg ”profesjonell”. Spørsmålene er ikke så vanskelige, så ikke jukse ved å bla videre!.

2 1. Hvordan får du en giraff inn i et kjøleskap?

3 Riktig svar er: Åpne kjøleskapet, sett inn giraffen og lukk deretter døren. Dette spørsmåler ser om du løser enkle oppgaver, uten alt for kompliserte løsninger.

4 2. Hvordan få en elefant inn i et kjøleskap?

5 Feil svar: Åpne kjøleskapet, sett inn elefanten og lukk deretter døren. Riktig svar: Åpne kjøleskapet, ta ut giraffen, sett inn elefanten og lukk deretter døren. Dette tester dine evner til å tenke gjennom følgene av dine handlinger.

6 3. Løvenes Konge avholder en dyrekonferanse. Alle dyrene deltar bortsett fra et. Hvilket dyr deltar ikke?

7 Riktig svar: Elefanten. Elefanten er i kjøleskapet, husker du! Dette tester hukommelsen din.

8 OK! Selv om du ikke svarte riktig på de tre første oppgavene, har du fortsatt en mulighet til å bevise dine gode egenskaper

9 4. Det er en elv du må krysse. Men elven er bebodd av krokodiller. Hvordan kommer du over?

10 Riktig svar: Du svømmer over. Hvorfor? Alle krokodillene deltar på dyrekonferansen. Dette viser hvor fort du lærer av dine feil.

11 Ifølge Andersen Consulting Worldwide, svarte 90% av de profesjonelle som ble testet feil. Men de fleste førskoleelever hadde mesteparten svar riktige. Andersen Consulting konkluderer med at dette motbeviser teorien om at høyt utdannede profesjonelle, har hjerne som en 5 åring!

12 Send dette videre for å frustrere alle dine venner!


Laste ned ppt "Den følgende undersøkelsen består av 4 spørsmål, og sier om du er kvalifisert til å kalle deg ”profesjonell”. Spørsmålene er ikke så vanskelige, så ikke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google