Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Livets leksjon nr 1 Det var en gang en gjeng med froskeunger... … som skulle arrangere en løpekonkurranse. Historien om froskeungene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Livets leksjon nr 1 Det var en gang en gjeng med froskeunger... … som skulle arrangere en løpekonkurranse. Historien om froskeungene."— Utskrift av presentasjonen:

1 Livets leksjon nr 1 Det var en gang en gjeng med froskeunger... … som skulle arrangere en løpekonkurranse. Historien om froskeungene

2 Målet var å nå toppen av et høyt tårn.

3 Mange mennesker hadde samlet seg for å følge med på løpet og heie på utøverne...

4 Så gikk starten...

5 Ærlig talt: Ingen av tilskuerne virkelig trodde på at froskeungene skulle klare å nå opp til toppen av tårnet. Man hørte bare slike uttalelser som: "Åh, så krevende!!! De kommer sikkert ALDRI til å nå frem.” eller: "Ikke en sjanse til å lykkes, tårnet er altfor høyt!"

6 Froskeungene begynte å avbryte, én etter én… - bortsett fra én…. ……….som raskt klatret høyere…

7 Folkemengden fortsatte å rope: "Det er altfor krevende!!! Ingen vil klare det!"

8 Flere og flere froskeunger ble trøtte og ga opp.......... Bare én fortsatte høyere og høyere… HUN ville rett og slett ikke gi opp!

9 Til slutt hadde alle de andre gitt opp klatringen - unntatt den ene frosken, som etter stor innstats nådde toppen som den eneste!

10 Nå ville naturlig nok de andre utøverne vite hvordan det egentlig gikk til at han klarte å gjennomføre en slik bragd – og virkelig nådde MÅLET!

11 Da viste det seg at vinneren var DØV!!!!

12 Og lærdommen av denne fortellingen er: Tenk alltid over ordenes kraft, fordi alt du hører og leser påvirker dine handlinger!

13 Og fremfor alt: Vær rett og slett DØV når noen sier til deg at DU ikke kan gjennomføre DINE drømmer!


Laste ned ppt "Livets leksjon nr 1 Det var en gang en gjeng med froskeunger... … som skulle arrangere en løpekonkurranse. Historien om froskeungene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google