Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Verdens 7 underverk En lærer en dag sine studenter om de kunne sette opp en liste på hva de trodde kunne være « Verdens 7 underverker » i vår tid. Det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Verdens 7 underverk En lærer en dag sine studenter om de kunne sette opp en liste på hva de trodde kunne være « Verdens 7 underverker » i vår tid. Det."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Verdens 7 underverk

3 En lærer en dag sine studenter om de kunne sette opp en liste på hva de trodde kunne være « Verdens 7 underverker » i vår tid. Det var viarierende svar som kom inn, men her er en oppsummering av de fleste forslag:

4 1. Pyramidene i Egypt 2. Taj Mahal 3. Grand Canyon 4. Panamakanalen 5. Empire State Building 6. Basiliken i St-Pierre 7. Den kinesiske mur.

5 Mens læreren kunngjorde svarene for sine studenter, hadde han merket seg en student (jente) som fortsatt ikke hadde levert sine svar.

6 Han spurte således den unge damen om hun hadde problemer med å sette opp listen sin. Hun svarte; « ja litt. Det er så vanskelig for det er jo så mange! »

7 Læreren sier så: « Fortell oss hva du har notert og kanskje kan vi hjelpe deg. ».

8 Den unge damen nølte litt, men sier: « Jeg tror at Verdens 7 underverker er:»

9 1. Å se 1. Å se

10 2. Å høre

11 3. Å berøre

12 4. Å smake 4. Å smake

13 5....å lukte

14 6. å le...

15 7. og å elske…

16 Det ble helt stille i klasserommet et øyeblikk. Disse tingene er så enkle og vanlige at man glemmer hvor vidunderlige de egentlig er!

17 Glem IKKE:

18 De mest verdifulle tingene kan ikke kjøpes eller lages av mennesker. «Ta deg tid » til å videresende dette budskapet. Ha en fin dag !


Laste ned ppt "Verdens 7 underverk En lærer en dag sine studenter om de kunne sette opp en liste på hva de trodde kunne være « Verdens 7 underverker » i vår tid. Det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google