Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Et lett utvalg av resultater fra Sjøstrand skole

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Et lett utvalg av resultater fra Sjøstrand skole"— Utskrift av presentasjonen:

1 Et lett utvalg av resultater fra Sjøstrand skole
2015 Erik Støen 2015

2 Resultater fra Sjøstrand skole
I dette dokumentet finner du et lite utvalg av resultatene fra Sjøstrand skole. Du finner resultater fra Nasjonale prøver, Elevundersøkelsen og T2 (FLiK). Et par av diagrammene er hentet fra «Puls», som er et verktøy som Udir tilbyr skolene. Lykke til med lesinga!

3 Resultater fra T2 målt opp mot resultatene fra T1.
Nå skal det sies at deltakelsen på T1 var lav. Vi håper at så mange som mulig deltar på T3 Dette er en 500 poengs-kurve. 500 er snittet på de kommunene som er med.

4 På «skoleporten» (Udir), kan en finne resultatene fra alle skoler.

5 Småskolen gutt/jente På småskolen trives ikke guttene like godt som jentene. Vi har diskutert i personalet hva vi kan gjøre med dette.

6 Mellomtrinn gutt/jente
På mellomtrinnet trives også jentene noe bedre enn guttene. I gjennomgangen av resultatene til Sjøtrand pekes det på de røde kurvene: Jentene gjør det bra på skolen (resultatmessig), men de strever med arbeidet og isolerer seg sosialt. Jentene legger en del press på seg selv for å mestre.

7 FORELDRE: Foreldrenes opplevelse av: Støtte i skolearbeidet
Hjemmets holdninger til skolen Støtte til hjemmearbeid Samarbeid med skolen Informasjon og kontakt med skolen Dialog og involvering Foreldretrygghet Kontakt med andre foreldre i klassen

8 Foreldre T2

9 11/12: Engelsk lå ikke tilgjengelig i PULS

10

11 Elevundersøkelsen Denne kurven viser at mange elever opplever støtte fra læreren og faglige utfordringer. Samtidig er det elever som ikke får nok støtte eller nok faglige utfordringer. Spesielt er det de faglige utfordringene Sjøstrand kan bli mer oppmerksomme på.

12 På Elevundersøkelsen (mellomtrinnet), ser vi at rundt 70% av elevene trives godt. Flere av disse har noe lav motivasjon for skolearbeidet. I tillegg er det en del elever som ikke trives eller har lav motivasjon for arbeidet. Elevene selv snakker om å variere undervisninga mer. Her er skolen i gang med flere tiltak som vi håper kan øke både trivselen på skolen og motivasjonen til å lære


Laste ned ppt "Et lett utvalg av resultater fra Sjøstrand skole"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google