Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier."— Utskrift av presentasjonen:

1 Valg av verdier bilde

2 Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier og velge 3-5 som de mente var de viktigste for klubben vår. Styret samlet alle svarene og fant de 5 verdiene som flest lag hadde valgt. De aller fleste lagene hadde valgt 2-3 av de verdiene som ble blant topp 5.

3 Foreslåtte verdier Stolthet Mestring Samhold Utvikling Respekt Trygghet Engasjement Glede Disiplin Samarbeid Vennskap Fellesskap Trivsel Inkludering Mangfold Tilhørighet

4 SSK Fotballs verdier Respekt: Vi skal ha respekt for hverandre. Det gjelder innad i laget, respekt for trenere, lagledere, dommere, motspillere, alle vi møter på og utenfor banen. Vi skal også ha respekt for regler, retningslinjer, anlegg og utstyr. Mestring: Vi ønsker at alle SSK fotball skal oppleve mestring, uavhengig av ferdigheter og nivå. Å mestre enten alene eller sammen med andre gir stor glede, trivsel og begeistring. Mestring styrker selvfølelsen. Samhold: I fotballen er vi del av en klubb og del av et lag. Alle er velkomne og skal inkluderes i vårt sosiale fellesskap. Vi skal ha fokus på det positive, rose og støtte hverandre, og vi skal holde sammen i medgang og motgang. Glede: Fotball er gøy! Vi skal ha fokus på at alle skal ha det gøy på bana, og få en positiv opplevelse sammen med laget sitt. Glede skaper motivasjon og ståpåvilje. Trivsel: Alle verdiene over er grunnleggende for å skape trivsel blant alle våre medlemmer. Hvis man blir respektert og respekterer andre, opplever mestring og samhold, og man har det gøy, da vil man trives i SSK Fotball. Når man trives vil man fortsette å stille opp for laget og klubben.


Laste ned ppt "Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google