Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

FAGDAG LØNN 2016.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "FAGDAG LØNN 2016."— Utskrift av presentasjonen:

1 FAGDAG LØNN 2016

2 REISEREGNING FOR ATTESTANTER OG TILVISERE
Last ned appen Visma manager. Logg inn med brukernavn og passord (samme som på visma attach) Får opp alle reiser som er til behandling og kan attestere og tilvise i appen.

3 REKUTTERING Husk å avslutte rekrutteringssaker.
Veldig vanskelig å finne sine stillinger når det ligger gamle stillinger inne som ikke er avsluttet.

4

5

6 Tidligere garanti for arbeidstaker med over 20 års ansiennitet går ut.
Erstattet med nytt opprykk etter 16 år. Det gjorde at de med ansiennitet mellom 10 og 16år i stilling uten krav om utdanning fikk et veldig godt oppgjør. Hvis plassert på garantilønn økning fra til = = 13% økning.

7 UNGE ARBEIDSTAKERE REGELEN ER FLYTTET. LIGGER NÅ I VEDLEGG 1 I HTA
UNGE ARBEIDSTAKERE SKAL HA STILLINGSKODE 7711 YNGRE ENN 16 ÅR; 80% AV GARANTILØNN FOR STILLING UTEN KRAV TIL UTDANNING MELLOM 16 OG 18 ÅR; 90% AV GARANTILØNN FOR STILLING UTEN KRAV TIL UTDANNING

8

9

10 Kap 4 pr

11

12

13 NYE STILLINGSKODER Leder med samla fag og personalansvar(les; gjennomfører medarbeider og utviklingssamtale) 9213 LEIANDE REINHALDER 9543 LEIANDE VAKTMESTER

14

15 Stillingskode 7517 Fagarbeider
Oppgi i merknadsfeltet hvilken type arbeid det er snakk om. Vi rapporterer inn yrkeskoder som er mer spesifisert enn stillingskodene.

16 DIGITALE SYKMELDINGER
Nav har tatt i bruk tjenesten digitale sykmeldinger. (Ditt sykefravær) Den går ut på at den ansatte kan sende sykmeldingen digitalt til sin arbeidsgiver via Altinn. Det er bare del C som kan sendes elektronisk, del D må fortsatt fylles ut og skrives under av den ansatte. Denne tjenesten er best egnet for små og mellomstore bedrifter. Limer inn tekst fra info som Nav har lagt ut: Foreløpig er «Ditt sykefravær» best egnet for små og mellomstore bedrifter. De store virksomhetene håndterer gjerne sykmeldingene gjennom sine egne lønns- og personalsystemer. NAV samarbeider tett med leverandørene av disse systemene om en framtidig integrering. Før denne integreringen er fullført vil mange av de store virksomhetene ønske å motta del C av sykmeldingen, den som arbeidsgiveren skal ha, på papir. Vi avventer bruk av denne tjenesten til integreringen med vår systemleverandør er klart. Det er heller ingen ting å vinne på denne tjenesten for oss enda i og med at del D fortsatt må fylles ut og leveres inn på papir som før.

17 SYKMELDINGER Ved delvis sykmelding er det ikke anledning til å bruke egenmelding. Må ha ny 100% sykmelding. Sykmelding del D. Pass på at det er fylt ut og skrevet under. Når det fylles ut at det skal avvikles ferie får vi ikke refusjon og den ansatte har da skrevet under på at ferien avvikles.

18 SYKMELDINGER Derfor: VIKTIG: i de tilfeller den ansatte skal ha erstatningsferie så skal det krysses nei i feltet om en avvikler ferie i tidsrommet en krever sykepenger for. Erstatningsferie gis bare ved 100% sykmelding. Ved delvis sykmelding avvikles ferien på vanlig måte. For undervisningspersonalet: Det kan bare gis erstatningsferie for ferien. Den er fastsatt til å avvikles med 5 uker med siste virkedag i juli som siste feriedag.

19 SYKMELDINGER Ferien til det driftspersonellet som følger skoleåret må fastsettes. Legges gjerne inn FERIE modulen i visma.

20 OPPGAVE 1 RAPPORTGENERATOREN
Lag en rapport for din avdeling/skole som viser Antall ansatte og årsverk pr stillingskode. Skal også vise sum årslønn. 1 rapport skal vise tall pr og en skal vise pr Noen felt får du oppslag i ved å skrive Ctrl S Høyreklikk på felt for å se hva det inneholder

21 Oppgave 1 Gruppering

22 Oppgave 1 Sortering/felt

23 OPPGAVE 2 RAPPORTGENERATOREN
Lag rapport som viser alle ansatte på din avdeling/skole som fyller rundt år i år. Gruppert på år. Skal også vise fødselsdato.

24 Oppgave 2 Gruppering

25 Oppgave 2 Sortering/felt

26 OPPGAVE 3 RAPPORTGENERATOREN
Lag en rapport som viser alle ansatte på din skole/avdeling med e-post og telefonnummer arbeid og mobil. Vis også stillingskode med benevnelse, st %,årslønn og prosentjustert årslønn. Lages i excel.

27 Oppgave 3 Sortering/felt

28 Oppgave 4 Rapportgeneratoren
Lag en oversikt over alle ansatte som har funksjonstillegg som kontaktlærer pr i dag. Må vise ansattnr, navn, arb sted , tillegg og beløp. Lages i Excel.

29 Oppgave 4 Rapportgeneratoren

30 Oppgave 5 Rapportgeneratoren
Lag en rapport som viser inntektsføringene på refusjoner i 2016. Pr ansatt med dato for fravær, kravdato og bilagsnummer.

31 Oppgave 5 Rapportgeneratoren

32 Oppgave 6 Rapportgeneratoren
Lag en rapport som viser utbetalte reiseregninger i en lønnsperiode pr ansatt og pr reiseregningsnummer.

33 Oppgave 6 Rapportgeneratoren Gruppering

34 Oppgave 6 Rapportgeneratoren Sortering/felt


Laste ned ppt "FAGDAG LØNN 2016."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google