Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Logg Aioli ØYSTEIN & PETTER - 2KSA - PRAKSIS - AIOLI - INDIVIDUELT - OPPSKRIFT.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Logg Aioli ØYSTEIN & PETTER - 2KSA - PRAKSIS - AIOLI - INDIVIDUELT - OPPSKRIFT."— Utskrift av presentasjonen:

1 Logg Aioli - 26.09.2014 - ØYSTEIN & PETTER - 2KSA - PRAKSIS - AIOLI - INDIVIDUELT - OPPSKRIFT

2 Aioli - Hvitløksmajones - Kommer opprinnelig fra Spania - En kald Emulsjonsaus - Sausen består hovedsakelig av egg, olje, salt, sitronsaft, pepper, hvitløk og eventuelt sennep (dijon) - Kan være vanskelig å lage, være nøye når du sper oljen, og at alle ingrediensene har lik temperatur

3 Eggeplomme med Hvitløk Piskes til en «kremet» konsistens

4 Første forsøk gikk skeis Slik ser en «skjært» Aioli ut. Det er mange måter og få en skjært emulsjonssaus på. Eks. Varme, tjukkelse og for mye olje

5 Diverse ingredienser

6 Veldig viktig og være fokusert på kjøkkenet

7 Ferdig produkt Min er øverst til Venstre


Laste ned ppt "Logg Aioli ØYSTEIN & PETTER - 2KSA - PRAKSIS - AIOLI - INDIVIDUELT - OPPSKRIFT."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google