Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SOLSYSTEMET Samantha Gibby Grade 3 Pleasant Ridge Elementary.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SOLSYSTEMET Samantha Gibby Grade 3 Pleasant Ridge Elementary."— Utskrift av presentasjonen:

1 SOLSYSTEMET Samantha Gibby Grade 3 Pleasant Ridge Elementary

2 Planetene Mercur Venus Jorda Mars Jupiter Saturn Neptun Uranus Pluto

3 Merkur Merkur er en liten planet. Merkur er nærmest sola. Merkur er veldig varm. Merkur er laget av stein.

4 Venus Venus er den andre planeten fra sola. Venus er på omtrent samme størrelse som Jorden. Venus er så lys at den ser ut som en stjerne. Vi kan se Venus fra Jorda. Venus er svært varm.

5 JORDA Jorda går i bane rundt solen. Jorden har en måne. Jorden er den tredje planeten fra sola. Jorden har vann, jord og luft.

6 Mars Mars er den fjerde planeten fra sola. Det er kaldt på Mars Mars er rød. Mars har 2 måner. Mars har sand og stein på overflaten.

7 Jupiter Jupiter er den femte planeten fra sola. Jupiter er den største planeten i vårt solsystem. Jupiter har en stor rød flekk på overflaten. Jupiters røde flekker er en stor storm. Jupiter har ringer og mange måner.

8 Saturn Saturn er den sjette planeten fra sola. Det er den nest største planeten i vårt solsystem. Saturn har ringer som er laget av biter av stein og is. Saturn har 28 måner.

9 Uranus Uranus er den syvende planeten fra sola. Uranus har 21 måner. Uranus er laget av frossen blå-grønn gass kalt metan.

10 Neptune Neptun er den åttende planeten fra sola. Neptun har 8 måner. Neptun har en "stor mørk flekk.” Denne "store mørke flekken" kunne være et hull i atmosfæren.

11 Pluto Pluto er den niende planeten fra sola. Forskere tror den kan være dekket med is. Pluto er den minste planeten. Pluto er veldig kald. Pluto har en måne.

12 SOLA Solen er veldig varm Solen er en stjerne En million planeter på størrelse med jorda kunne passe inni sola.


Laste ned ppt "SOLSYSTEMET Samantha Gibby Grade 3 Pleasant Ridge Elementary."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google