Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Her kommer vi!! Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange vil fiske mye og noen ikke. Mange vil fiske.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Her kommer vi!! Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange vil fiske mye og noen ikke. Mange vil fiske."— Utskrift av presentasjonen:

1 Her kommer vi!! Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange vil fiske mye og noen ikke. Mange vil fiske mye og noen ikke.

2 Kiosktid Det var mye fint og godt i kiosken Det var mye fint og godt i kiosken Jeg og Odd likte oss veldig på Fevik. Jeg og Odd likte oss veldig på Fevik.

3 Lederne på Fevik Her er lederne: Erik, Tom og Henry Her er lederne: Erik, Tom og Henry Jeg syntes alle var snille og rettferdige. Jeg syntes alle var snille og rettferdige.

4 STOR FISK Sondre FS fikk den store fisken. Sondre FS fikk den store fisken. Jeg fikk bare små. Jeg fikk bare små.

5 5 sekunder De var kun ned og opp på ca. 5 sek De var kun ned og opp på ca. 5 sek Jeg badet ikke Jeg badet ikke

6 Garntrekking Vi fikk mye i garnet. Vi fikk mye i garnet. Jeg syntes det var synd at den største torsken vi fikk døde Jeg syntes det var synd at den største torsken vi fikk døde

7 Er vannet kaldt? Sondre guttene er badegærne. Sondre guttene er badegærne. Tror dere jentene liker dere? Tror dere jentene liker dere?

8 Hesnesøy Vi var på Hesnesøy den siste dagen. Vi var på Hesnesøy den siste dagen. Der hørte vi om Terje Vigen Der hørte vi om Terje Vigen

9 Ro? Fiske? Skal dere ro? Skal dere ro? Skal dere fiske? Skal dere fiske?

10 Middag Tom ønsket oss velkommen til middag. Tom ønsket oss velkommen til middag. Maten var god der. Maten var god der.

11 Forsiktig!!!!!! Tor-Erik! Christoffer! Vær forsiktig. Tor-Erik! Christoffer! Vær forsiktig. Ikke stå!!!! Ikke stå!!!!

12 Lære og seile Jeg likte og seile. Jeg likte og seile. Vi måtte lære og seile, men det var jo morsommere en jeg trodde. Vi måtte lære og seile, men det var jo morsommere en jeg trodde.


Laste ned ppt "Her kommer vi!! Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange elever gleder seg til 1 uke på Fevik. Mange vil fiske mye og noen ikke. Mange vil fiske."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google