Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dette er storvik i vestlandet i rogaland ● Rogaland har er et stort oljefylke og storvik er attmed havet. ● Rogaland har 351000 innbygere og har stor utsikt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dette er storvik i vestlandet i rogaland ● Rogaland har er et stort oljefylke og storvik er attmed havet. ● Rogaland har 351000 innbygere og har stor utsikt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Dette er storvik i vestlandet i rogaland ● Rogaland har er et stort oljefylke og storvik er attmed havet. ● Rogaland har 351000 innbygere og har stor utsikt fra fjellene.

2 Dette er en heldig familie ● Dette er en heldig familie de bor ganske fint i Rogaland. ● Turistnæring er viktig for Vestlandet.Fra hele verden kommer folk for å se de trange,dype fjordene,og fossene som stuper utfor bratte fjellsider. ● Rogaland er en fin by på vestlandet.I fjordene er mange fiskebåter og får seg middag.

3 Fine årstider ● Sjømaten er veldig god på Vestlandet i Rogaland fylke.Du får veldig god fangst der. ● Fiskerne er alltid glade for de får så mye fin fisk. ● Om sommeren kan du sykkle,gå på tur eller sole deg og mye annet. ● Men det kan bli voldsomme stormer av og til så du bør passe deg. ● Det er veldig fint og ta hurtigruten eller ferga på sjøen.

4 Høytider og andre tider ● Rogaland har ganske fine høytider om,vinteren er det ganske kaldt så ta på deg lue til og med marsvinet har lue på seg. ● De er flink til dekoraskjoner.De er flink til og lage kaker.Til og med er de flink til og lage pepperkakehus og pepperkakebiler,de har fine julepynt og kalender.De har påskaeegg og fine påskekyllinger.Når vi har nyttårsaften gleder kattene seg,og de har fine fyrverkeri.17 Mai har de også det gleder barna seg til at de sover med klærne på og sklir ned trappetrinene.


Laste ned ppt "Dette er storvik i vestlandet i rogaland ● Rogaland har er et stort oljefylke og storvik er attmed havet. ● Rogaland har 351000 innbygere og har stor utsikt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google