Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står."— Utskrift av presentasjonen:

1 Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står der hvor fisken svømmer.

2 Hver morgen er det spennende å se om noen fisker har satt seg fast i garnet. En morgen det regnet litt og det var en del tåke, trakk Påsan opp garnet sitt. Denne gangen var det meget tungt. …og det beveget mye på seg. Fra den ene siden til den andre.

3 Påsan var sikker på at det var en stor fisk.
Kanskje en kveite. Kveite er en meget stor fisk. Den er flat og kan veie nesten tre hundre kilo. Kveiter er fine fisker å få. Påsan kan selge en kveite for mange penger. Han håpet det var en kveite.

4 Det tok lang tid å dra opp garnet.
Imens han dro tenkte Påsan på hva det kunne være som satt fast i garnet. Kanskje det var en stor krabbe ! En farlig krabbe? Når krabber blir så store, er de nok ganske farlige !

5 Plutselig var garnet oppe !
Påsan ble meget forbauset når han så hva det var som satt fast i garnet. Han trodde ikke de fantes i virkeligheten. For det var ikke en kveite, og det var ikke en krabbe !

6 - ikke si det ! Hva tror du det var som satt fast i garnet ? Ikke si det ! Tegn det !


Laste ned ppt "Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google