Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN."— Utskrift av presentasjonen:

1 EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.

2 TURBOKA Nå skal dere få høre hva noen av elevene har skrevet : Elevene har sin egen turbok. Etter hver tur tegner og skriver de fra turen. Dette blir lest høyt i klassen dagen etter. VI VAR PÅ TUR TIL WENBERG. DER FISKET JEG EN SEI. JEG OG KARIANNE BYTTET PÅ FISKESTANGA. DET VAR GØY. DET VAR VELDIG LANGT Å GÅ, OG JEG BLE SLITEN.

3 I DAG VAR VI OG FISKET MANGE FIK FISK JEG FIK IKKE FISK MANNEN SOM VAR MED I BÅTEN HET ØRIAN DER VI VAR HET DET FISKEOPDRETET I DAG GIKK VI PÅ TUR TIL FISKE- OPPTRETT OG VI FOR UT MED BÅT OG FISKET OG JEG FIKK EN FISK OG JEG VAR I LAMME MARGRETHE OG JEG SYNTES DET VAR GØY

4 PÅ TUR TIL WENBERG. DET VAR EN LANG TUR. JEG VIKK EN STOR SEI OG DE VAR LANG TUR TIL BAKE TIL SGOLEN VI VAR PÅ FISKEOPDRETT. OG JEG FISKET TO SEIER. DET VAR EN LANG TUR OG GÅ. OG VI SKAL HA FISKEN TIL MIDDAG. OG VI GIKK HELE VEIEN FRA SKOLEN.

5 VI HAR VERT MED MERENE. NOEN FISKET. JEG HAR SJØRT BÅT. DET VAR TONGT Å GÅ TIL SKOLEN. FISKEN SPISER LAKSEFOR. VI HAR VÆRT TIL WENBERG FISKEOPPDRETT I DAG. JEG VAR PÅ FISKETUR. MEN JEG FIKK IKKE NOE FISK. JEG MISTET TO SLUKER. VI TOK BÅT OVER TIL FISKEOPPDRETET.

6 UTEN MAT OG DRIKKE,DUGER HELTENE IKKE

7 SÅ SKAL FISKEN SLØYES HER ER DET MANGE TØFFE UNGER

8 GODT SAMARBEID I DYP KONSENTRASJON MED LITT HJELP GÅR DET VELDIG BRA

9 TAKK FOR OSS … OG ALLE VAR ENIGE OM AT DET VAR EN FIN TUR!


Laste ned ppt "EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google