Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen Foreldremøte 3. trinn 24.09.2015. Regning: Minner om viktigheten av automatisering. Vi har jobbet mye med dette på skolen, men ser likevel at.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen Foreldremøte 3. trinn 24.09.2015. Regning: Minner om viktigheten av automatisering. Vi har jobbet mye med dette på skolen, men ser likevel at."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen Foreldremøte 3. trinn 24.09.2015

2 Regning: Minner om viktigheten av automatisering. Vi har jobbet mye med dette på skolen, men ser likevel at addisjon opp til 20 ikke er automatisert hos ganske mange av elevene. Vi har denne uka lagt ned alt annet arbeid i matematikken og bare jobbet med automatisering. Vi håper at det fører til gode resultater. Veldig viktig for barna at vi og dere legger ned en solid jobb sammen med barna fordi det frigjør mye krefter og tid til annen tankevirksomhet i forhold til matematikk. Lesing:

3 Lekser Husk også å gjøre lekser som barna «bare» skal øve på. Automatisering, engelske ord… Øveord. Viktig for å etter hvert få bedre rettskriving. Mange ord er ikke lydrette og MÅ øves inn. Elevene skriver ordene inn i øveordboka på mandager. Hvis de ikke har blitt skrevet inn skal de likevel øves på. Øveordene står på ukeplanen hver uke. Gym Mange spente første gang de skulle dusje. Var nok mange som syns det gikk bedre enn forventet. Hjelp barna å huske gymtøy, gymsko og håndkle. Må sitte og se på hvis de ikke har med seg gymtøy. Svømming B klassen får nå 10 ganger, deretter får A klassen like mange ganger. Fordeler de resterende ukene. Hjelp barna å huske svømmetøy. Det er veldig kjedelig å måtte sitte å se på når de andre er i vannet. Øv på å dusje raskt. Første svømmetime fikk de bare 12 minutt i vannet… (naturfag)

4 Klassemiljø Verdens beste 3. trinn Men livet er ikke bare en dans på roser Alle føler seg ikke alltid inkludert. Det er noen ganger mye klaging på hverandre, i stedet for å se etter det gode i hverandre. Snakker noen ganger på en negativ måte til hverandre. Hva vi gjør her på skolen: Respektskole – holdningsprogram - respektregler Klassemøte hver fredag med fokus på klassemiljø Fantastisk medelev Gode ord – hva kjennes godt, hva kjennes ikke godt. Rollespill - gode løsninger Sånn er jeg og sånn er det (fokus på at det er bra å være forskjellige)– samtale etterpå Zippy – 1 og 2 trinn. Starter opp igjen nå. I det daglige snakker vi om det som skjer. Fokuserer på gode løsninger. Følger daglig opp kjente utfordringer. Si i fra – ordne opp selv. Ta vare på seg selv og andre. https://www.youtube.com/watch?v=GyDlvroM114

5 Diverse Transponder – melding til telefonnummeret på ukeplanen går direkte til Jane, Ingunn Wenche, Jan – og til sfo hvis barnet går der. Sunn skolemat – konsentrasjon, uro


Laste ned ppt "Velkommen Foreldremøte 3. trinn 24.09.2015. Regning: Minner om viktigheten av automatisering. Vi har jobbet mye med dette på skolen, men ser likevel at."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google