Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

FEVIK 2009. Turen til Fevik  Det tok lang tid å dra dit med bil, og vi måtte ta en ferje.  Ferja tok bare en halvtime.  Her er Sebastian, Sondre og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "FEVIK 2009. Turen til Fevik  Det tok lang tid å dra dit med bil, og vi måtte ta en ferje.  Ferja tok bare en halvtime.  Her er Sebastian, Sondre og."— Utskrift av presentasjonen:

1 FEVIK 2009

2 Turen til Fevik  Det tok lang tid å dra dit med bil, og vi måtte ta en ferje.  Ferja tok bare en halvtime.  Her er Sebastian, Sondre og Torvid på øvre dekk.

3  Vi kom fra til Fevik ca. halv ett.  Vi fikk hytter, og jeg skulle bo på makrellen.  Det tok lang tid å pakke ut. Endelig framme!

4 Leirskolen  Her ser du leirskolen sett fra sjøen.  På bryggen var det vanligvis mange som fisket.  Senere skulle vi lære å ro.

5 Båt  Dag 2 skulle vi lære å ro.  Det tok lang tid å komme fram.  Når vi kom fram, spiste jeg matpakken min.

6 Rot  Dag 3 hadde det blitt samlet opp rot i noen av hyttene.  Dette er fra hytta vår.  Jeg prøvde å holde det ryddig, og det gikk greit nok.

7 Ryddig  Senere på dag 3 var det blitt ryddigere i hyttene.  Selv vår hytte var ryddig.  Det tok kort tid å rydde i hytta.

8 Båten til Grimstad  Dag 4 skulle vi ta båten til Grimstad.  Vi skulle kjøre båten FEMAR.  Det tok 1-2 timer å kjøre til Grimstad.

9 Grimstad!  Turen til Grimstad var morskjom.  Jeg hadde spart alle pengene mine.  Jeg kjøpte meg Lego:D

10 Siste måltid  Her er siste middagen før vi dro.  Vi hadde lapskaus.  Senere skule vi dra Hvaløyene, men først skule vi ha prøve.

11 Prøven  Etter middag hadde vi prøve.  Prøven handlet om båtvett.  Jeg var på gruppe med Jørgen, Sondre og Terje

12 Storfiskerne  Her er storfiskerne.  De fikk utdelt premiene på Hvaløyene.  Storfiskerne var Sondre, Alexander og Kåre.

13 Snart hjemme  Snart er vi hjemme.  Vi fikk brus av buss sjåføren på Lasses grill.  Jeg gledet meg til å komme hjem.

14 SLUTT


Laste ned ppt "FEVIK 2009. Turen til Fevik  Det tok lang tid å dra dit med bil, og vi måtte ta en ferje.  Ferja tok bare en halvtime.  Her er Sebastian, Sondre og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google