Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Simen og jeg Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Bussturen gikk bra. Bussturen gikk bra.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Simen og jeg Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Bussturen gikk bra. Bussturen gikk bra."— Utskrift av presentasjonen:

1 Simen og jeg Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Bussturen gikk bra. Bussturen gikk bra.

2 Rommet jeg bodde på. Er litt ryddig her men vi vant ikke. Er litt ryddig her men vi vant ikke. Jeg bodde på rom sammen med Simen, Alex, Simon, Ole k, Sebbe S, Jeg bodde på rom sammen med Simen, Alex, Simon, Ole k, Sebbe S,

3 jeg bodde på ulken Jeg bodde på ulken. Jeg bodde på ulken. Jeg kalte det for hulken. Jeg kalte det for hulken.

4 Jeg tar opp garn. Jeg tar opp garnet det var ikke så veldig vanneskelig. Jeg tar opp garnet det var ikke så veldig vanneskelig. Vi fikk den største krabba. Vi fikk den største krabba.

5 Her seiler vi! Å seile var ikke vanneskelig. Å seile var ikke vanneskelig. Det var gøy å seile. Det var gøy å seile.

6 Hesnesøy Etter at vi hadde vært i Grimstad dro vi til hesnesøy. Etter at vi hadde vært i Grimstad dro vi til hesnesøy. Der hørt vi om Terje Vigen. Der hørt vi om Terje Vigen.

7 Femar 1 Dette er båten vi kjørte til Grimstad Dette er båten vi kjørte til Grimstad En av dagen ble vi tauet ut med denne båten for å fiske. En av dagen ble vi tauet ut med denne båten for å fiske.

8 Ut mot havet! Her ser vi utover havet. Her ser vi utover havet. Her ser vi mot Danmark. Her ser vi mot Danmark.

9 Kiosk køen I kiosken er det lang kø. I kiosken er det lang kø. Jeg kjøpte meg en t- skjorte. Jeg kjøpte meg en t- skjorte.

10 Her er vi på hvaløyene Hvaløyene er en freda øy. Hvaløyene er en freda øy. Vi var på hvaløyene den siste dagen. Vi var på hvaløyene den siste dagen.

11 Bading Noen bada men jeg bada ikke. Noen bada men jeg bada ikke. Vannet var kaldt. Vannet var kaldt.

12 På Brevik Her er vi på Brevik er på vei hjem. Her er vi på Brevik er på vei hjem. Knut spanderte brus på oss. Knut spanderte brus på oss.


Laste ned ppt "Simen og jeg Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Her er jeg og simen på bussen ned til Fevik. Bussturen gikk bra. Bussturen gikk bra."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google