Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HVORDAN LAGE PASSEPARTOUT Innramming av bilde.. REGNING SOM GRUNNLEGGENDE FERDIGHET  En del av regneferdighetene er å vurdere hvilken måleenhet som passer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HVORDAN LAGE PASSEPARTOUT Innramming av bilde.. REGNING SOM GRUNNLEGGENDE FERDIGHET  En del av regneferdighetene er å vurdere hvilken måleenhet som passer."— Utskrift av presentasjonen:

1 HVORDAN LAGE PASSEPARTOUT Innramming av bilde.

2 REGNING SOM GRUNNLEGGENDE FERDIGHET  En del av regneferdighetene er å vurdere hvilken måleenhet som passer best i ulike arbeidsoppgaver i kunst og håndverk. I noen oppgaver er centimeter den måleenheten som er den mest egnet, andre ganger kan det være millimeter. For eksempel når noe skal sys eller strikkes er centimeter nøyaktig nok, mens i tresløyd bør måleenheten i mange sammenhenger være millimeter.

3 KOMPETANSEMÅL  Designe produkter ut fra en kravspesifikasjon for form og funksjon  Lage funksjonelle bruksgjenstander og vurdere kvaliteten på eget håndverk

4 HVA SKAL DE GJØRE ?  Måle opp bredde og høyde på maleriet/tegningen.  Tegne opp diagonalen på rammen.  Måle opp bredde og høyde på passepartout.  Skjære ut rammen til bildet.  Montere maleriet i passepartout.

5 HVORDAN?  Bruke ulike linjaler, blyanter og kalkulator.  Lære å skjære ut med tapetkniv.  Lære å være nøyaktig.  Montere maleriet i passepartout.

6 VERKTØY OG MATERIELL  Linjaler, vinkellinjaler, kalkulator, tapetkniver og tape/lim.  Tykk kartong og papp.  Maling, papir, tekstiler hvis rammen skal utsmykkes.

7 BILDER AV PROSESSEN

8 KILDER  http://www.larsonjuhl.no/matting-ideas.aspx


Laste ned ppt "HVORDAN LAGE PASSEPARTOUT Innramming av bilde.. REGNING SOM GRUNNLEGGENDE FERDIGHET  En del av regneferdighetene er å vurdere hvilken måleenhet som passer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google