Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Valgkomite sitt forslag Funksjonærmøte 2015 Innstilling levert av valgkomite bestående av: Silje Meskestad Ingunn Våer Tore Flesjø.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Valgkomite sitt forslag Funksjonærmøte 2015 Innstilling levert av valgkomite bestående av: Silje Meskestad Ingunn Våer Tore Flesjø."— Utskrift av presentasjonen:

1 Valgkomite sitt forslag Funksjonærmøte 2015 Innstilling levert av valgkomite bestående av: Silje Meskestad Ingunn Våer Tore Flesjø

2 Arbeidet i valgkomite Valgkomiteen i Stiftelsen Kongsberg Jazzfestival har over det siste halvåret hatt samtaler med medlemmer av styret, programkomiteen, festival-funksjonærer og festivalens daglige ledelse. I tillegg har komiteens medlemmer deltatt aktivt observerende under årets festival. Samlet sett har dette gitt et klart inntrykk av at de valgte organene har fungert meget godt i perioden. Det er blitt utviklet et åpent og tillitsfullt samarbeide, hvor en har bygget på aktuelle strategiplaner som har munnet ut i en solid gjennomføring av en svært vellykket festival i 2015. Med dette som bakgrunn mener valgkomiteen at det i år ikke er nødvendig med store utskiftninger hverken i styre eller i programkomite. Dette vil derfor prege framlegget til valg på årets funksjonærmøte.

3 Styret i Stiftelsen Kongsberg Jazzfestival STYRELEDER Jan- Olav Styrvold Periode 2014-2016 PÅ VALG: Juel H Rye 2015-2017 Wivi- Ann Bamrud 2014- 2016 Anne Toril Kasin 2015-2017 Svein Skarheim 2014-2016 Katrine Smemo Granlund 2015-2017 Joar Bølstad 2014- 2016 Lars Kurverud (vara) 2014-2016 Solveig Skår (vara) 2015-2017

4 Solveig Skår Solveig (Sol) Skår er opptatt av formidling med spesiell vekt på visuelle elementer. Hun burde med sin teoretiske kunnskap og sin operative erfaring fra festival, scene, seminar, broadcasting, og ikke minst entusiasme også for musikkfeltet, kunne bringe aktuelle synspunkter inn i styret. Solveig «Sol» Skår har bred erfaring fra kunst, kultur og medieområdet. De siste årene som kvelds og gjesteansvarlig ved Nasjonal jazzscene - Victoria. I perioden 2011 til 2014 arbeidet hun som daglig leder i Radio Nova samtidig som hun hadde produsent-oppgaver i Galleri Podium, alt med basis i Oslo. Hun har deltatt aktivt som frivillig i Oslo jazzfestival. I dag deltar hun aktivt i forskjellige prosjekter på kulturfeltet. Solveig Skår har studert media og kunsthistorie ved Universitetet i Bergen (UiB), Museumsformidling ved Høgskolen i Ålesund, Prosjektledelse Kultur ved NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) og ytterligere Museums- utstillingsteknikk og formidling ved Høgskolen i Oslo Akershus (HiOA)

5 Programkomiteen Leder Tor Dalaker Lund 2014-2016 Ragnhild Menes 2015-2017 Ann Iren Ødeby 2014-2016 Ståle Liavik Solberg 2014-2016

6 Valgkomiteen vil tillate seg å peke på at det er viktig for festivalen som helhet, og dens styrende organers arbeide, at en arbeider langsiktig med rekruttering og utvikling av tillitsvalgte. Det er et arbeide som bør foregå parallelt med at en sikrer kvalitativ operativ drift. Og at dette reflekteres i styre- og komite-sammensetningene framover. Et annet felt som bør ha oppmerksomhet framover er det tekniske og det visuelle under festivalen. Det kan være at man i tiden som kommer også burde styrke for eksempel styret med ny kunnskap på dette feltet. Ikke minst i lys festivalmarkedets utvikling og den økt konkurransen, bør alle i festivalorganisasjonen og framtidige valgkomiteer være dette bevisst. Tanker fra årest valgkomite

7 Valgkomite Silje Meskestad 2015-2016 Odd B Bjørkgård 2015-2016 Ingunn Hagen Våer 2015-2016 Ny i valgkomitee: Odd Bjørkgård Odd Bjørkgård er aktiv funksjonær i salgsgruppa, og har vært funksjonær i over 40 år. Han har også hatt flere verv i Kongsberg Jazzfestival, blant annet som styreleder. Valgkomiteen mener at Odd vil bidra i arbeidet i valgkomiteen, og at hans nettverk og kjennskap til festivalen vil være en styrke i valgkomiteen og Kongsberg Jazzfestival.


Laste ned ppt "Valgkomite sitt forslag Funksjonærmøte 2015 Innstilling levert av valgkomite bestående av: Silje Meskestad Ingunn Våer Tore Flesjø."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google