Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Litt om oss Vi er en gjeng som brenner for å gi ungdommene våre et variert og utfordrende fritidstilbud. Noen av oss er selv foreldre å noen av oss bruker.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Litt om oss Vi er en gjeng som brenner for å gi ungdommene våre et variert og utfordrende fritidstilbud. Noen av oss er selv foreldre å noen av oss bruker."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Litt om oss Vi er en gjeng som brenner for å gi ungdommene våre et variert og utfordrende fritidstilbud. Noen av oss er selv foreldre å noen av oss bruker egne oppveksterfaringer, andre bruker erfaring fra tidligere ungdomsarbeid og leirvirksomhet. Det vi har sett er at tilbudet til ungdommen må utbygges, ved å tilby dem fart og spenning på en god måte. Her kan alle hevde seg om du sliter med enten skole eller andre ting. Dette kan være midt i blinken for enkelte og endelig finne noe de er gode til. Vi ønsker å samarbeide med barnevernet som har meldt sin interesse. Ønsket er også å få et samarbeid med andre klubber, foreninger, fritidsetaten, skoler, bedrifter og ungdomsbedrifter. Finsland er ca 45-60 min fra bykjernen og er en plass som vi mener at kommunen og politikere har glemt med hensyn til ungdommen. Vi ønsker å gjøre noe for ungdommen i distriktet, og derfor vil vi starte opp motorsenteret på Vamoen. Vi tror at for å lykkes i Finsland trenger vi mer enn en go- kartbane. Det er derfor vi ser for oss at det vil være mer hensiktsmessig å drive det som en kombinert motorcamp med flere utfordringer.

3 Ønsket drift Vi ønsker i tillegg å utvide sesongen med flere typer kjøretøy, blant annet Snøscooter om vinteren. Motorsport er utmattende og det er derfor viktig med flere aktivitetsmuligheter som paint-ball eller en ridetur. Ved å gjøre leie av camping tilgjengelig vil mest sannsynlig flere ta reisen opp til Finsland i helgene. Det vil også bli mulighet for firma å leie plass til konferanse i byggene eller andre festligheter. Finsland motorcamp sikter også mot at det skal være tilbud til handikappede/bevegelseshemmede. Derfor vil vi strebe for å tilrettelegge aktivitetene for dette.

4 Aktiviteter Mekking (skru på go-kart/biler/kjøretøy) Snekring av hytter, benker, bord osv. Naturleir i lavo. Tur på hester. Paint-ball. Go-kart. Pocket-bike. Utleie av lokaler. Ungdoms bedrifter. Vi ønsker å gi ungdommen delaktighet i driften og videre utvikling av aktiviteter.. Vi kan gjøre avtaler basert på faste dager i mnd. og innhold etter ønske. Vi ønsker å tilrettelegge for at flest mulig kan få et tilbud ved Finsland motorcamp.

5 Forslag til innkjøpsliste Minst 20 stk. Go-kart (Honda) med noe reservelager av slitedeler Ca. 10 stk. Pocket-bike med lager for slitedeler og noe verneutstyr. 2 stk. Cross-kart. 1 stk. UTV. Mannskapskjøretøy/beredskapsvogn. 15 stk. paint-ball markører med utstyr. Oppussing/ombygning av bygninger tilpasset vårt bruk. Sette opp hytter og oppstillingsplasser for campingbil/campingvogn.

6 Sponsorbidrag Dere som forretningsfolk skjønner at dette vil koste en god del å sette anlegget i stand til vårt bruk for å kunne kjøpe inn kjøretøy og utstyr. Tilretteleggelse av kafe/hytter og innkjøp av varer. Vi trenger derfor sponsorer for til sammen 250-450.000 kr å håper at dere kan være en av våre sponsorer som kan være med å bidra Alle som sponser får firmanavnet sitt på sponsorveggen vå. Veggen er en stor lydvegg som er ca. 150-200m med god eksponering. Banen vil bli utstyrt med web kamera som vil være live streaming hele døgnet og døgnet, hvor reklamen også blir vist frem. Dette er nord-europas største utendørsbane hvor NAF og vi vil arrangere løp og mange andre arrangementer, banen er snart godkjent for internasjonal konkurranse og da kan det også bli internasjonale løp her. Kontaktpersoner: Karsten Aakre 948 35 839 Jørn Rune Hagen 483 06 052


Laste ned ppt "Litt om oss Vi er en gjeng som brenner for å gi ungdommene våre et variert og utfordrende fritidstilbud. Noen av oss er selv foreldre å noen av oss bruker."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google