Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til alle medlemmer i KNA Varna Like før jul sendte styret ut brev om påmelding og organisasjonskart, med oversikt over alle arbeidsoppgaver i klubben,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til alle medlemmer i KNA Varna Like før jul sendte styret ut brev om påmelding og organisasjonskart, med oversikt over alle arbeidsoppgaver i klubben,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Til alle medlemmer i KNA Varna Like før jul sendte styret ut brev om påmelding og organisasjonskart, med oversikt over alle arbeidsoppgaver i klubben, til alle medlemmene i klubben vår. Dette etter ønske fra deltagere på medlemsmøtet vi hadde 22. august i 2007. Responsen på denne utsendelsen har vært heller laber, og det er veldig få som har meldt sin interesse. Vi ønsker derfor og sende ut denne påminnelsen, og vi håper og tror at mange flere vil melde seg på. Hvis ikke flere gjør dette, så vil vi ikke kunne gjennomføre de aktivitetene som vi har planlagt for 2008. Sesongen næmer seg nå med stormskritt, så det er viktig og melde seg på så fort som mulig. Så langt er det bare en som har meldt seg på i drift av kafeen. Dette er beklagelig, her trenger vi mange som tar i ett tak. Det å ha drift i kafeen gjennom hele sesongen, både på treninger og løp, er viktig både for klubbens økonomi og for det sosiale i klubben. Det skal vel ikke være slik at vi har bygd ett fint klubbhus, med en stor og fin kafè, og ikke klare å ha drift i den? Det er i så fall en skikkelig falitterklæring for klubben. Så meld dere på, jo flere som tar i ett tak, jo mindre blir det å gjøre for den enkelte. Alle arbeidsoppgaver er viktige for å få klubben vår til og fungere bra, derfor bør alle bidra med noe, så godt de kan. Her er oversikten over de som så langt, har meldt seg på de forskjellige gruppene: Kafe: Solfrid Østgård. Baneanlegg: Ulf Tangeland,Thor Gjerde, Bjørn Skappel, Trygve Jacobsen, Willy Kulseth, Robert Nielsen, Tore Skau, Petter Skau. Bygninger: Heidi Loe Nielsen. Info- pr: Oskar Andrè Sandberg, Nils Henrik Jorde Henningstad, Erling Henningstad. Interne arrangementer: Ingen. Løpsavikling: Robert Nielsen, Nina Jensen, Lena Marie Loe Sandberg. Styrets oppfordring til alle medlemmene blir derfor: Meld dere på en eller flere av gruppene så fort som mulig! Påmelding til: Svein Tore:91355497 eller mail: Svein.tore.sandberg@bilia.noSvein.tore.sandberg@bilia.no Hilde:40221352 eller mail: Hfalkenhaug@yahoo.noHfalkenhaug@yahoo.no Malmfrid: 92021246 eller mail: Malmfrid@tele2.noMalmfrid@tele2.no MVH Styret i KNA Varna.

2 KNA Varna Styret Kafè Gjøremål Innkjøp av varer til kafeen. Lage vaktlister Til daglig drift. Drifte kafeen under løp. Lage driftsregnskap for kafeen. Utføre renhold på kjøkken og i kafeen. Baneanlegg Gjøremål Utføre gressklipping på bane og depot. Utføre maskinved- likehold på gress- klipperutstyr. Vedlikeholde sand- feller. Vedlikeholde curbs. Holde orden på flagg til flaggpostene. Vedlikeholde høy- taleranlegg. Montere og vedlike- holde lys på banen og depotet. Vedlikehold og ut- videlse av depotet. Utvidelse av bodel i depotet. Utvidelse av veien inn til banen. Bygninger Gjøremål Utføre utvendig vedlikehold. Utføre innvendig vedlikehold. Utføre daglig generelt renhold. Koble til og fra vann, høst og vår. Passe på og bestille tømming av kloakk. Fylle tanker til vintervann for klubbhuset. Være material- forvalter. Info - PR Gjøremål Være pressekontakt. Drifte hjemmesiden. Lage og formidle informasjons- materiale om klubben. Lage annonsering til løp. Skrive reportasjer fra løp. Ta seg av salg av banereklame. Interne arrangementer Gjøremål Arrangere årsfesten. Arrangere supertreninger. Lage vaktlister for treninger (treningsansvarlig og flaggvakt.) Lage årstrenings- kort. Arrangere debutantkurs. Arrangere trenings- ansvarligkurs. Være med i aktivitetsgruppa. Arrangere eventuelt andre kurs. Holde orden på klubbens utlånskarter. Avholde ev. andre arrangementer. Avholde felles dugnader før løp. Løpsavvikling Gjøremål Være med på for- beredelser til løp. Lage annonsering (til Norsk Karting). Være eller skaffe depot- ansvarlig og depot- vakter før og under løpet. Være med i løps- sekretariatet. Være eller skaffe bane- observatører. Være eller skaffe flagg- vakter. Være eller skaffe parkeringsvakter. Utføre, vedlikeholde og koble kommunikasjon (faks til dommer og sekretariat). Utføre renhold av bygninger under løp. Utføre opprydding og søppeltømming etter løp. Koble opp og ned strømkasser ved løp. Leie inn strømagregat til løp Organisasjonskart KNA Varna


Laste ned ppt "Til alle medlemmer i KNA Varna Like før jul sendte styret ut brev om påmelding og organisasjonskart, med oversikt over alle arbeidsoppgaver i klubben,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google