Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan skrive en oppgave: Innledning: skrives helt til slutt.- hva skal jeg gjøre. Problemstilling: Hva skal jeg undersøke og kanskje litt om hvorfor;

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan skrive en oppgave: Innledning: skrives helt til slutt.- hva skal jeg gjøre. Problemstilling: Hva skal jeg undersøke og kanskje litt om hvorfor;"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan skrive en oppgave: Innledning: skrives helt til slutt.- hva skal jeg gjøre. Problemstilling: Hva skal jeg undersøke og kanskje litt om hvorfor; bakgrunn for problemstillingen. Perspektiv; barne, kvinne,miljø perspektiv = ståsted for hva jeg skal skrive noe om. Drøft: på den ene og den andre…. Bruk ulike teoretikere for å argumenter for og mot et syn eller påstand. Avslutning: Hva har jeg skrevet om. Det viktigste !

2 Hvordan lage en problemstilling? To typer problemstillinger: 1.Den beskrivende;det var en gang …….. 2.Den forklarende; hvorfor er det sånn at.

3 En problemstilling må være: Spennende Enkel Fruktbar – mulig å gjennomføre Hvordan finne den? l.Låne av andre 2.Tenkemøter

4 Tenkemøter: Skriv ned en ide en og en Presenter ideen Diskusjon av ideen Rangering av ideene Deretter kan dere benytte dere av ulike perspektiver:”….” i et barneperspektiv.

5 Hva må vi så tenke på: Variabler = ulike elementer som påvirker eller har betydning for problemstillingen. Enheter: Hvem/hva som berøres eller påvirkes. Verdier: på hvilken måte berører variablene enhetene = mye, lite eller kanskje ikke i det hele tatt. Beskriver forholdet mellom enhetene.


Laste ned ppt "Hvordan skrive en oppgave: Innledning: skrives helt til slutt.- hva skal jeg gjøre. Problemstilling: Hva skal jeg undersøke og kanskje litt om hvorfor;"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google