Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi driver overvåkning og etterforskning for såvel privat som offentlig virksomhet. Vi tar oppdrag for å avdekke underslag, tyveri og annen kriminell aktivitet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi driver overvåkning og etterforskning for såvel privat som offentlig virksomhet. Vi tar oppdrag for å avdekke underslag, tyveri og annen kriminell aktivitet."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Vi driver overvåkning og etterforskning for såvel privat som offentlig virksomhet. Vi tar oppdrag for å avdekke underslag, tyveri og annen kriminell aktivitet. Vi yter bistand til forsikringsselskaper og advokater.

3 Vi tar oppdrag over hele landet. Vi har etterforskere eller samarbeider med etterforskere de fleste steder. Er du anklaget for kriminell aktivitet og trenger hjelp til å finne ut av det? Vi kan etterforske det som politiet ikke kan/vil etterforske for å renvaske deg.

4 Vi tar oppdrag der parter i rettsaker trenger etterforskning i alle sakstyper for å avdekke faktum. Også private og næringsdrivende kan få hjelp til å avdekke faktum før sak eventuelt reises for å se om det er grunnlag for saksanlegg.

5


Laste ned ppt "Vi driver overvåkning og etterforskning for såvel privat som offentlig virksomhet. Vi tar oppdrag for å avdekke underslag, tyveri og annen kriminell aktivitet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google