Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ungdomspress I det siste har det vært mer og mer snakk om ungdomspress på både mediene og nyhetene.. Hva er egentlig ungdomspress og hva vil det si?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ungdomspress I det siste har det vært mer og mer snakk om ungdomspress på både mediene og nyhetene.. Hva er egentlig ungdomspress og hva vil det si?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Ungdomspress I det siste har det vært mer og mer snakk om ungdomspress på både mediene og nyhetene.. Hva er egentlig ungdomspress og hva vil det si?

2 Motepress Motepress er en av de vanligste problemene i både Norge og hele Europa. De siste årene har motepress blitt mer og mer. Når det er snakk om motepress handler det som oftest om merkeklær til over flere tusen kroner. Disse klærene blir kjøpt, men etterhvert som det kommer nyere stiler og merker blir disse klærene glemt og kastet. Målet er kanskje at alle skal gå med det samme.

3 Kroppsfiksering og utseendepress Er du en av de som virkelig er fornøyd med den du er? Det de fleste ser frem til fra en ung alder er en ”Perfekt kropp” Hva vil det egentlig si å ha en perfekt kropp? For meg er det ingen som kan være helt perfekte uansett. Desverre er det ganske mange som skal være helt perfekte det er da det fører til det alvorlige. Nemlig kropspress

4 Kropspress Kropspress er det mest alvorlige presset for både jenter og gutter. Å ha den perfekte kroppen er målet. Jenter er mer utsatt enn gutter. Jenter som egentlig har en ganske Ok kropp slanker seg mer og mer.. Alt for mye slanking fører til spiseforstyrrelser som Anorexia og Bulimi..

5 Utseendepress Det er ikke bare kroppen som man er så opptatt av utseende spiller en ganske stor rolle den også. Daglig ser vi modeller på tv-programmer, nettsider og reklame, ungdommen blir konstant påminnet det store presset de har. Det blir jo lagt opp til at ungdommen skal få et dårlig selvbilde ved å se på tynne, pene modeller/skuespillere som blir sett på som perfekte. For ungdom begynner de forskjellige 'utveiene' å bli forslag i deres liv, disse utveiene er plastisk kirurgi, botox, restyline osv.


Laste ned ppt "Ungdomspress I det siste har det vært mer og mer snakk om ungdomspress på både mediene og nyhetene.. Hva er egentlig ungdomspress og hva vil det si?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google