Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

5000 medlemmer 80 lokallag Best kjente miljøorganisasjonen i Norge Alle aktive er under 26 år.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "5000 medlemmer 80 lokallag Best kjente miljøorganisasjonen i Norge Alle aktive er under 26 år."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 5000 medlemmer 80 lokallag Best kjente miljøorganisasjonen i Norge Alle aktive er under 26 år

3 Utfordringer: Skolen og penger

4

5 Natur og Ungdoms viktigste jobb: Gi ungdom selvtillitt og kunnskap. Gi ungdom troen på at de kan påvirke samfunnet. Vi viser hvordan man når fram i det politiske systemet. Hvis du bare vil sterkt nok er alt mulig!

6 -Natur og Ungdom har spisskompetanse på et nivå over de fleste voksne. -De lykkes i å lære opp medlemmene til å bli gode aktivister. -Natur og Ungdom er nyskapende fordi de tar sak for sak og organiserer seg forskjellig for hver aksjon. Kilde: Dagbladet Fredag 30. Mai 2003 Ødegård er medredaktør i boka «Ungdom, makt og mening», en samling tekster som utgjør en del av Makt- og demokratiutredningen.

7

8 Skolen Vanskeligere å slippe til på skolen med foredrag og arrangementer. Mindre muligheter for elever til å delta i frivillig arbeid når dette er i konkurranse med skolen. Vanskeligere å kombinere studier og frivillig arbeid.

9 Demokratiet: Storting DomstolRegjering

10 Feiret i buss-skuret Natur og Ungdom sørget for høy champagnebrus-føring på Busstorget da de feiret seieren i kampen om ungdomskortet. Avisa Nordland 20.03.2003 Vi er over hele landet Vi jobber lokalt

11 Penger Støtten til barne- og ungdomsorganisasjoner er lagt om. Nå taper vi på høyt aktivitetsnivå. Natur og Ungdom kan til en viss grad skaffe penger på bakgrunn av vår ekspertise, mest fra næringslivet. I miljøsaker der konfliktnivået er høyt er det nesten ingen midler til ”motekspertisen”.


Laste ned ppt "5000 medlemmer 80 lokallag Best kjente miljøorganisasjonen i Norge Alle aktive er under 26 år."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google