Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Våre viktigste valgkampsaker Fylkestingsprogrammet 2007- 2011 Ved Odd Arild og Tone.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Våre viktigste valgkampsaker Fylkestingsprogrammet 2007- 2011 Ved Odd Arild og Tone."— Utskrift av presentasjonen:

1 Våre viktigste valgkampsaker Fylkestingsprogrammet 2007- 2011 Ved Odd Arild og Tone

2 Med hjarte for heile Rogaland!  Det er nødvendig for å utnytte resursene i hele fylket.  Det er nødvendig for å dempe kostnadene ved økt sentralisering.  Det er nødvendig for å nå våre næringspolitiske mål.  Det er nødvendig for å ivareta natur, miljø og naturlandskap.

3 Utdanning Håvamål: ”Vett treng den som skal fara vidt: mangt er egna heima, den som veit for lite vert uthengt i lag med smarte”  Senterparitet vil bidra til økt fleksibilitet i utdanningen.  Desentralisert skolestruktur  Satsing på nettbasert utdanning

4 Ungt Entrepenørskap  FRAMTID, SAMSPILL og SKAPERGLEDE! UE engasjerer elever og studenter over hele landet. Arbeid med entreprenørskap i skolen stimulerer til kreativitet, lærevilje og skaperevne, og gir en viktig opplæring i hvordan samfunnet og næringslivet fungerer. Gjennom UE-programmene blir elever og studenter bedre rustet til arbeidsmarkedet i fremtiden!  FRAMTID, SAMSPILL og SKAPERGLEDE! UE engasjerer elever og studenter over hele landet. Arbeid med entreprenørskap i skolen stimulerer til kreativitet, lærevilje og skaperevne, og gir en viktig opplæring i hvordan samfunnet og næringslivet fungerer. Gjennom UE-programmene blir elever og studenter bedre rustet til arbeidsmarkedet i fremtiden!

5 Samferdsel ”Aldri mer tomme busser”  Kollektiv trafikk  RKT  Opptrappingsplan for fylkesveger  Bestillingsskyss (Tone)

6 Miljø ”Tenke globalt, handle lokalt”  Klima  Transport  Energi  Jordvern

7 Kultur og frivillighet Kultur og frivillighet ”Jeg er, fordi vi er, og vi er, er jeg”  Forebyggende helsevern  Psykisk hels  Fysisk helse  Lokal kultur gir konkurransefortrinn!  Betydning for valg av bosted


Laste ned ppt "Våre viktigste valgkampsaker Fylkestingsprogrammet 2007- 2011 Ved Odd Arild og Tone."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google