Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Darren Shan Av Anja Olsen Av Anja Olsen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Darren Shan Av Anja Olsen Av Anja Olsen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Darren Shan Av Anja Olsen Av Anja Olsen

2 Om Darren Shan Darren O’Shaughnessy
Irsk, født i London, 6 år flyttet tilbake til Irland 17 år da han skrev sin første roman(Mute Pursuit), aldri utgitt. Arbeidet i Tv-kabel-firma i noen få år Fulltidsforfatter Sagaen om Darren Shan, 12 bøker Demonata, 10 bøker

3 Om Darren Shan Født i 1972 (2. juni), 38 år nå.
Bøkene i Sagaen om Darren Shan ble populære i over 30 land og bøkene har solgt over 10 millioner eksemplarer! Mer om Darren Shan (O’Shaughnessy) på denne nettsiden:

4 Sagaen om Darren Shan

5 Sagaen om Darren Shan Vampyrene holder en lav profil i en verden sammen med alle menneskene. Men det er også vampaner, en annen type vampyr-vesener, og disse to klanene kniver om makten og har alltid gjort det. Serien handler om hva som skjer med Darren og hans allierte i Herr M. Orders skrudde verden og hans profeti om Darren og alle vampyrer og vampaners skjebne. Tegneserie:

6 Demonata

7 Demonata Menneskenes kamp mot demonene Demonene kalles Demonata
Portaler Noen få med evnene Lord Loss Bec, Kernel og Grubbs

8 Bec Bec funnet utenfor ringfortet til MacConn-klanen
Skrik i mørket… Bec funnet utenfor ringfortet til MacConn-klanen Hun har litt magi i seg. Skal bli prestinnen i klanen. Demonene angriper hele tiden. Uventet besøk av en rask gutt som ikke snakker. En liten gruppe blir med ham. Møter Drust, en druide(trollmann). Lærer magi av ham. Gruppen drar for å lukke portalen der demonene krysser.

9 Bec En type pangstart, midt i et demonangrep.
Skrik i mørket… En type pangstart, midt i et demonangrep. Det er jeg-person, og derfor er det mye tankereferat. Forfatteren beskriver og skildrer mye, om blant annet demonene, menneskene, stedene, osv. Til venstre: det originale omslaget på boka. Til høyre: den norske versjonen av omslaget.

10

11 Generelt om bøker av Darren Shan
Darren Shan pleier å skrive veldig spennende, og gjerne om vesener som ikke finnes i den virkelige verden. Han liker å finne opp groteske demoner og andre skapninger og han får deg til å bli sittende å lese til du har lest hele serien. Jeg har lest hele serien ”Sagaen om Darren Shan” og kommet til bok fire (Bec) i Demonata.

12 Anmeldelse Skriver bra, lever meg inn i og tror på det han forteller.
Ikke lettlest, men ikke tung å lese heller. Bra, på grunn av spenningen og alt som skjer. Nesten aldri er det noe du kan forutse! Anbefales! Leser du en, leser du alle…

13 Kilder http://darrenshan.com http://www.google.no/
Bøkene i seriene: ”Sagaen om Darren Shan” og ”Demonata”

14 Slutt… Av Anja Olsen


Laste ned ppt "Darren Shan Av Anja Olsen Av Anja Olsen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google