Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Furutangen Hyttevelforening

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Furutangen Hyttevelforening"— Utskrift av presentasjonen:

1 Furutangen Hyttevelforening
Årshjul og info fra styret i velforeningen Mali K KonTtorp

2 Furutangen hyttevelforening
Årshjul og Møteplan 2018 Styremøter: Årsmøte:

3 Furutangen hyttevelforening
Saker på styremøter Konstituering av nytt styre: Styreleder: Stig Holen Nestleder: Idar Simonsen Styremedlem: Arve Bratbakk Styremedlem: Per – Erik Rogne Carlsen Styremedlem/sekretær: Solvor Ottheim Neset Styremedlem/kasserer: Mali K Konttorp Henvendelser til styret:

4 Furutangen hyttevelforening
Saker på styremøter Eiendomsskatt: Åmot Kommune har vedtatt eiendomsskatt for fritidseiendom fra og med Det er ikke vedtatt hvordan den skal takseres, så det kommer vi tilbake til. Kommunikasjon Hvordan skal velforeningen bli flinkere på å kommunisere med hytteeierne? Hvilke kommunikasjonskanaler skal vi bruke? Enn så leng vil info komme på nettsiden under Furutangen Vel. Det vil også komme info på Facebook siden når ny info er lagt ut på nettsidene. Årsmøte: Styret har fått tilbakemelding på at rutinen for gjennomføring av årsmøtene må forbedres og at saksfremleggelsen må endres.

5 Furutangen hyttevelforening
Saker på styremøter Rydding av fellesområder på Furutangen: Flere hytteeiere klager over og synes det er synd at det gror igjen på hyttefeltene, i skiløypetraseene og rundt om kring ellers. Jan og co har utført kantklipp av grøfter, i skiløyper og i slalombakken høsten For rydding på friområdene er ikke dette noe Jan kommer til å gjøre, men hytteeierne kan selv ta kontakt med Jan for å høre om de kan rydde. Eidsiva Bredbånd: Styret har gjort en henvendelse til Eidsiva Bredbånd vedrørende treghet og dårlig dekning. Alle brudd har vært på samme sted, og på en luftlinje som eies av Telenor. Fra 1.desember skrur Eidsiva opp hastigheten til alle brukerne frem til høstferien. Og det bygges en ny sekundærlinje for bredbånd fra Trysil, dette gjør at vi vil være mye mindre sårbare for brudd i fremtiden.

6 Furutangen hyttevelforening
Saker på styremøter Bestilling av nye benker og en gapahuk: Styret har bestilt 8 benker og en gapahuk, som i samarbeid med Jan skal settes ut på forskjellige steder på Furutangen. Planen var at disse skulle settes ut så fort snøen gikk og man kunne frakte de på plass. Dette har blitt veldig forsinket, og vi er spente på om disse kommer på plass før snøen kommer nå. Diskgolf: Banen er ferdig og har blitt veldig godt mottatt. Mange som har spilt og de aller fleste er godt fornøyd med dette tiltaket. Roger Østlie Sandum som har vært primus motor for dette prosjektet og han har lagt ned masse jobb for å få dette til. Vedlikehold av lekeplass, benker og bord på Mattisstua: Lekeplassen skal rustes opp, og benker og bord ble rustet opp i forkant av høstferien 2018.


Laste ned ppt "Furutangen Hyttevelforening"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google