Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Orientering om: RV.19 MOSS

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Orientering om: RV.19 MOSS"— Utskrift av presentasjonen:

1 Orientering om: RV.19 MOSS
Av: Jyar Dara & Anne Line Heksem Vatne

2 Kort om prosjektet: Ny riksforbindelse/Rv.19 mellom E6 og fergeleiet
Næringstransport og kollektivtrafikk skal få god fremkommelighet og forutsigbar reisetid Trafikken mellom kanalområdet og E6 er ikke lenger til hinder for en god byutvikling i området. Løsninger som kan bidra til at flere velger miljøvennlige transportformer Trafikkens negative innvirkning på omgivelsene er redusert ved at trafikkårer i minst mulig grad utgjør barrierer, og nivåene for støy og lokal luftforurensing ligger innenfor nasjonale mål.

3 Sluttprodukter i denne fasen:
Forprosjekt for plassering av fergeleie Silingsrapport for valg av korridor Planprogram Forprosjekt (Ferjeleie) Silingsnotat (Korridor) Planprogram (Reg./KDP)

4 Foreløpig fremdriftsplan for Rv.19 Moss
Oppstartsfasen Prosjektbestilling Prosjektgruppe prosjektstyring Forprosjekt Fergeleie Silingsrapport Rv.19 korridorvalg Planprogram Utarbeidelse Varsel om planoppstart Planen legges ut til O.E. Behandling av innspill Sluttbehandling Vedtak Informasjonsmøter 2020 2019 1. kvt. 2021 2. kvt. 3. kvt. 4. kvt. Utarbeidelse Behandling av plan Neste planfase etter planprogram skal være enten reguleringsplan eller kommunedelplan. Prosjektet har stramt fremdriftsplan og den er avhengig av godt samarbeid mellom prosjektet og andre aktører.

5 Orientering om grunnundersøkelser:
98 boringer i området Fra Havnen og opp mot Vansjø I området fra havnen og opp mot Kransen er det borret 50meter uten å finne fjell. Øvrige punkter varierer fra 3-30 meter boringer til fjell. Vi har fått bekreftet det vi har trodd tidligere, ingen ny informasjon Jobber med digitalisering Resultater oversendes Bane nor Det er ikke tatt lab-prøver slik at vi vet ikke noe særlig om hvilke materialer som finnes. Kun kontroll av fjelloverflate.


Laste ned ppt "Orientering om: RV.19 MOSS"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google